מותר לספר משהו שמח עלי ביום כזה?

odeia

New member
מותר לספר משהו שמח עלי ביום כזה?

היום הלכתי לקופ"ח משלימה. זו פעם ראשונה שיצאתי בהרגשה שאני לא לחוצה לחזור הביתה, בהרגשה שאור יכולה להיות בלעדי קצת זמן. אז נכון שלהרדמות וללילה היא עדיין צריכה רק אותי, אבל אחה"צ היא יכולה להסתדר עם אבא ועם האוכל שיש בבית ולא צריכה ציצי צמוד. אפילו לא הייתי לחוצה להתקשר לדעת מה קורה. כזו הרגשה של חופש, של ירידת אבן מהכתפיים שלי. אחרי קופ"ח נכנסתי לי לקניות בחצי קופה ובעוד חנות, קניתי ספרים לבנות. היתה לי הרגשה כזו טובה ומאושרת, כל כך טוב היה לי. מחר יש לי תוכנית לצאת שוב אחה"צ לקניות וסידורים ולהשאיר את אבא עם הבנות שלו. אז היום, אני עם רגשות מעורבים - עצב על מה שהיום הזה מסמל ושמחה על החופש שקיבלתי ככה פתאום.

../images/Emo13.gif איזה יופי לקרוא הודעה

כל כך משמחת, ובכל יום - אפילו היום! אנחנו חייבות את זה לעצמנו, כל דבר שעושה לנו טוב וכיף!

lulyK

New member
כמה טוב לשמוע

וכמה אפשרויות זה פותח בפנייך. נהדר

ילדונט

New member
איזו הודעה אופטימית

טוב לשמוע אותך ככה אחרי התקופה הקשה כל כך שעברתם.

זה תמיד הרגשות המעורבים של היום

הזה. קודם כל, זה באמת נפלא שהיה לך כזה מן אחרי הצהריים טוב בשבילך. זה נותן אוויר לכמה זמן. וסיפור קצר משלי. לפני 20 שנה בדיוק, כשהייתי בכיתה ב', החליטו להקפיץ אותי כיתה. הודיעו לי על זה ביום השואה שהיה ביום רביעי, ואמרו לי שביום שישי, אעבור מכיתה ב' לכיתה ג'. כל היום הכרחתי את עצמי להיות עצובה, אפילו שהייתי מאד שמחה בתוכי. אני זוכרת שדיברתי אל עצמי ואמרתי לעצמי שרק מחר יהיה מותר להתרגש ולשמוח, והיום צריך להיות עצובים בגלל השואה, ובגלל כל מה שסבא וסבתא עברו שם. גם היום התמימות שלי אז, צובטת בי. מוזר, לא?

wieci

New member
../images/Emo24.gif היי, איזה כיף לשמוע אותך

כזו אופטימית. מגיע לך יום חופש ועוד ימי כיף רבים אחרים! מה שלום אור? הייתם אצל בן אמיתי?

לי ביום חמישי היה יום כזה

הקוסמטיקאית שלי (שהיא גם חברתי הטובה) התקשרה אלי בצהריים ושאלה אם אפשר להקדים בכמה ימים את התור שקבענו. בלי להסס, בספונטניות, אמרתי לה שכן, אני באה. חזרתי הביתה, ראיתי את הבנות המתוקות שלי
ויצאתי אליה. לפני זה קצת הסתובבתי וקניתי כמה דברים. חזרתי הביתה אחרי טיפול פנים מהנה מאוד ומאושרת
האיש טיפל בבנות, קילח אותן, האכיל אותן והרדים אותן.

odeia

New member
טנחנו עוד רחוקים מרחק שנות אור

מהאפשרות שבעלי ירדים את אור. מקווה שגם זה יגיע יום אחד.

למעלה