מותר לעלות לפה קיבצי מוזיקה להורדה?

מותר לעלות לפה קיבצי מוזיקה להורדה?

מותר לעלות לפה קיבצי מוזיקה להורדה? אני רוצה לשים פה כמה לינקין לשירים יפים שמתאימים לספיניג השאלה היא האם בכלל מותר לשים פה קישורים להורדת שירים

שמתי לכם רמיקס יפה של ABBA

בקיצור שמתי לכם פה רמיקס פצצה שמתאים להתחלת השיעור (לפי דעתי) אז זה הלינק של השרת שעליו נמצא השיר: http://rapidshare.de/files/6720807/ABBA_por_GOLDEN_QUEENS_-_Waterloo__remix_.mp3.html הסביר אך להוריד את השיר למי שלא יודע איך להשתמש עם השרת הזה אז ככה: לוחצים על הקישור ונכנסים לדף של הלינק יורדים למטה ולוחצים על "Free" (בשורה שרשום Select your download:) אחר כך אתם עוברים לדף חדש תרדו למטה ותראו שניות שרצות (בדרך כלל זה דקה אבל לרוב פחות) כשהספירה מסתיימת נגלה אילכם השם של הלינק תלחצו עליו וזה יפתח לכם חלום שישאל אותכם איפה אתם רוצים לשמור את הלינק אומרים לו איפה לשמור את הלינק לוחצים על שמור ואז הוא מתחיל להוריד לכם ת-ה-י-נ-ו

Tami661

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif... לינקים - מותר...

בעניין הורדות - המממ... רבות דוסקס בעניין והמסקנה היא שהתוכנות מבוססות עיקרון השיתופיות קבצים טרם נאסרו לשימוש כאן בארץ (במתכונת המפורסמת) - אז אין כאן עבירה, אולם כולנו מבינים שבתכל'ס אנחנו "דופקים" את המוסיקאים שעובדים קשה על המוסיקה שלהם ומקווים להתפרנס ממנה
. אבל אין מה לעשות... יש מיקסים ורמיקסים שניתן למצוא רק דרך התוכנות האלו יש אמנים ויוצרים שבכוונה מפיצים את היצירות שלהם בדרך הזו יש מקרים שאתה קונה ומשלם עבור דיסק שלם בשביל שיר אחד עלוב (וכרוכשת פתולוגית של דיסקים ישראלים - אני בהחלט יודעת על מה אני מדברת) יש מי שחושב שזה לא כל כך בסדר - אז אף אחד לא מכריח אותו ללחוץ על הלינק בקיצור... אם זה רק קישור שים וזהו! בעצם... למה זהו? גם...

ennicka

New member
גיברת מנהלת

סחטיין על הגלריות החדשות כבר אמרתי לך שאת מלכה?

למעלה