אה, שמע, זה לא כל כך פשוט
קודם כל באשר אלי, אני יוזם דיונים לעתים מאוד רחוקות. לי הרבה יותר נוח להגיב לדיונים שמישהו אחר יזם. זה לא בגלל שאני נגד דיונים, אלא פשוט כי ברוב הנושאים אין לי תשוקה בוערת דוקא ליזום דיון. אך דעות יש לי, ואותן אני מביע בתגובות. אני כלל לא מסכים איתך שההתמקדות כאן היא בדברים חדשים ולא בקלאסיקה. ממה שראיתי עד כה (ואני, מן הסתם, קראתי את כל ההודעות בפורום) יש כאן כבוד לקאלסיקה לא פחות מבכל מקום אחר בעולם שעוסק ברוק מתקדם. לדעתי אפילו חסרה כאן התייחסות לדברים בני זמננו. וזה די ברור, זה בסך הכל כי חסרה מודעות לדברים האלה. דרים ת´יאטר מוזכרים הרבה כי הם עושים עבודת שיווק טובה. אך גם בנושא הזה - הבט לרגע בסקר וראה את התוצאות. אני לא בטוח שתפקידי הוא דווקא לנתב את הפורום לדיונים רציניים. אני יכול לומר לך בוודאות שזהו רצוני, אך איני יכול לעשות זאת לבד. אם אזום דיונים בעצמי, ייתכן והם לא יהיו מספיק מעניינים כדי שמישהו אחר ימשיך אותם. וגם אם אנסה "בכח" להזיז את המוקד של דיון נתון לכיוון זה או אחר, אני עדיין איש אחד. אם הרבה חברים בפורום מעדיפים לדבר על נושאים אחרים, אין לי מה לעשות עם זה. זה פשוט לא נוגד את מהות הפורום. אני מוחק הודעות מיותרות ולא שייכות. אני משתדל לכתוב כמה שיותר מעניין. יותר מזה אני לא יכול לעשות. אתה מוזמן לנסות את זה כאן, ואולי תצליח, לא יודע. אני, בכל אופן, מעדיף שהדברים יקרו מעצמם הפעם. אם לא יהיו דיונים, אז לא, חבל - אבל מה לעשות. דיונים שלי עם עצמי אני יכול למצות לבד, אני לא צריך להטריד את הפורום במחשבות ההבל שלי.