מותר לעשות סקר שלא ממש קשור?

Chens15

New member
מותר לעשות סקר שלא ממש קשור?

כל אחד למנות את 5 הסרטים הכי אהובים עליו... אני חוץ מתיקים באפילה אוהבת מאוד *מועדון ארוחת הבוקר-מומלץ!! * תיקים באפילה *חומות של תקווה *רקוויאם לחלום *חולית (המקורי -עם הכלב פג שיש לנסיך) אגב סתם שאלה מישהו ראה פעם את הסרט יומני הנעלים האדומות עם דוקובוני אמרו לי שזה נחמד.....אבל ישן

למה לא *איקון של פרצוץ לא בטוח*

1בלייד רנאר 2 כמעט מפורסמים-משודר היום .. 3פלאטון 4הניצוץ 5התפוז המכני- סרט חולני אבל מדהים.. -זה יומן הנעל האדומה וזה סדרה.. אם את אוהבת סרטים דל דוכובני- אני מאוד אהבתי את קליפרוניה

Chens15

New member
אוי גם אני חולה על התץפוז המכני וכמ

טכמעט מפורסמים אני מקליטה את זה היום מה אתה חושב על אלכס אחרי שקלקלו אותו מחדש? לדעתך הטפול שהוא עבר עם העיינים היה בסדר או לא טוב? לדעתי הוא היה טוב אבל הם קלקלו אותומחדש אחרי שהוא חזר לבית חולים

Chens15

New member
קליפורניה?

טוף נעשה מסע לאוזן השלישית......אגב מה זה יומן הנעל האדומה...סתם בשביל הסקרנות

o c e a n

New member
אחלה סרט

גם בראד פיט משתתף בו גם ג'וליט לואיס באמת סרט ששוה לראות ולא רק בגלל דוכובני (למרות שאני ראיתי אותו בגלל זה)

פיט משחק רוצח...ודוכבני משחק

סופר.. לא זוכר את העלילה, אבל סרט נחמד ביותר, יש אותו מידי פעם בMGM בדיגטלי

o c e a n

New member
העלילה די פשוטה

דוכובני וחברה שלו רוצים לנסוע לקליפרוניה אבל אין להם מספיק כסף אז הם לוקחים זוג נוסף להתחלק בדלק הצופים יודעים שהבחור הוא רוצח אבל דוכובני והחברה שלו לא יודעים לאט לאט הם מגלים וקורה מה שקורה אחלה סרט מומלץ

יומן הנעל האדומה-- איך אני אומר את

זה....אמממ זה כביכול סדרה למבוגרים...

ד"א- בכמעט מפורסמים

מזכירים על ההתחלה את הלהקה(השיר שבחתימה שלי) מומלץ לשים לב :) כול הטיפולים שהוא עבר רק עוררו והגבירו את הרצון שלו להרוג...אויי כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה... אהבתי את השילוב של המוזיקה הקאלסית בטוהבן.....אני בכלל מאוד אוהב את הסרטים של קובריק..

אחד מהאהובים עליי.

טים ברטון גאון. הבמאי האהוב עליי, למרות שעוד לא ראיתי את כל סרטיו.(ראיתי את הרוב.) הסרטים שלי, בלי סדר מסויים: *מציאות נושכת (! סרט הפולחן שלי.) *בירדי *מה קרה בגטקה? *תיקים באפלה *מלאכים בשמי ברלין, וסרט ההמשך- כה רחוק כה קרוב (farway,so close!) (שכחתי מה השמות המדויקים בגרמנית.) *בשם האב *טאנק גירל (מצטערת, אני יודעת שרציתם רק 5, אבל אי אפשר.)

Chens15

New member
ברטון יותר חביב...

אהבתי מאוד את ביטלג'וס....אחלה סרט

דווקא אני לא אהבת- בגלל שאני

לא כולכך אוהב את מייקל קיטון! :( אבל אהבתי את סליפי הולו

1Shir

New member
5 הסרטים הכי אהובים עלי

1. playing by heart משחקים מהלב (זה עם ג'יליאן אנדרסון) 2. cruel intentions פיתוי קטלני 3. סיפור אהבה ב-3 פרקים 4. girl נערה 5. legally blond לא רק בלונדינית

Chens15

New member
לא זה היה משהו פיזי

אבל אתה צודק..............זה רק לימד אותו לרסן קצת את עצמו ולחשוב קודם זה הכל קלטו משהו מעניין כל פעם אבל כל פעם שאני רוצה לראות חומות של תקווה בטולויזיה משהו תמיש משתבש אתמול ניסיתי להקליט את הסרט באמצע היה קצר בבית לפני שבוע ראיתי את הסרט היה קצר בבית חמש דקות לפני הסוף לפני חודשים ראיתי את הסרט פתאום באמצע שמעתי כזה בום והיה הפסקת חשמל שכונתית וכך הלאה...נראה לי זה סרט מקולל

למעלה