מותר לפחד?

spectacular

New member
מותר לפחד?

מותר להגיד? אני פוחדת מהשינוי, אין לי ממש תוכנית ברורה, אני לא ממש יודעת לאן אני הולכת? יש לי רק כיוון כללי שלשם אני נמשכת,נשאבת, האם להתחיל ולזרום? האם לשבת ולתכנן תוכנית גדולה,עם חשבונות וחישובים וספקולציות? האם לדאוג לסתם עבודה(במקצוע שלי) שאני בטח לא יאהב,כי לא בא לי, רק כדי שיהיה לי כיסוי,וש"כאילו" אני "בסדר, ובנתיים לדאוג לענין החדש? לא נשמע לי טוב. זה יקח ממני הרבה אנרגיה, אולי לקבוע לוח זמנים ,ותכנית פעולה, ואם אני לא עומדת בלוח הזמנים,אז לסגת, האם אני צריכה לקבוע את נקודת הנסיגה מראש? לא שיתפתי את כן הזוג,זה מפריע לי, הוא עסוק מאוד בפרוייקט תובעני ואני לא רוצה לשגע אותו עכשיו, נראה לי שהוא יכנס ללחץ וישפיע עלי, אני חוששת מהתגובה. סתם רציתי לשתף אותכם. שבוע טוב לכולם.

Deerest

New member
זיהוי

טל, אפשר לדלג קצת? מהו הדבר שממנו את מפחדת? מה הדבר הגרוע ביותר שיקרה לך אם זה יתממש? האם הדרך מפחידה או מה שעלול להיות בהמשכה/בסופה? האם יש בדרך קטעים שאינם מפחידים? ולמה? האם את יכולה להיות צופה מהצד ולשמש כיועצת? או ככן זוג? (ממה אנחנו מפחדים, לכל הר....)

spectacular

New member
פחד טפשי.

אני חוששת שאם אכשל אהיה שוב חלשה, ואני מרגישה כבר די חזקה ושהתגברתי על ההתרסקות שהיתה, זה כמו ששברתי פעם את היד, ועכשיו אני לא יודעת כמה מאמץ אני יכולה לעשות, כי אולי היד כבר לא כמו שהיתה, אפשר לאמר שאני חוששת ממכה לאגו,(זה לא נשמע טוב,אני יודעת) אם אני הולכת רק עם התחושה, אז אני יודעת לאן אני נמשכת. זה לא יעצור אותי אם בן הזוג שלי לא יאהב את הרעיון, אבל זה יבאס אותי מאוד,

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif......

יש היום מבצע ! תן 3 קבל 4 ! בוקר אור.

Deerest

New member
מיפוי

את יכולה להצביע על או להגדיר את הדברים שאת חושבת שיכשילו אותך? אולי "ליזום" כמה הצלחות כדי לחזק את היד או כדי לעטוף אותה במשהו שלא ישבור אותה שוב. מה עם היד השניה? כל זמן שזה רק מכה לאגו זה פנטסטי, הוא הרי יציר כפינו והגיע הזמן להעיף אותו למקומו. (אני מנסה זאת מדי פעם אבל לפעמים הוא לובש צורה של... בומראנג). מה אומר לך, רק לבדנו! אנחנו (אני, את, עוזי, ובטח יש עוד) לא צריכים לא אישור, לא הסכמה, לא הנהון של אף אחד ללא קשר לקרבתו אלינו. חשבי על התינוק שרק החל ללכת. האם הנפילות שלו (והן מפחידות) מנעו ממנו לנסות עוד ועוד?

spectacular

New member
נכון.נכון.נכון.

אני חושבת שלא אכשל, זה נראה לי רעיון טוב. עד כאן מחשבה. אני מרגישה שזה יהיה לי כיף-הרגשה. אני כנראה מוכרחה לעשות,אחרת זה יציק לי. אני רק צריכה לחשוב על הפרטים הקטנים. איך . אסטרטגיה. אני כנראה צריכה קצת ללמוד על איך לשווק את עצמי. המוצר יעשה חלק חשוב מהעבודה, ואני צריכה לעשות את השאר, גם לדעת לבחור את המקום הנכון ביותר לשם אלך, וגם גישה נכונה. בטחון עצמי. תודה .זה עוזר שאני חותכת לחתיכות קטנות . שרק לא יתקע לי בגרון...

Deerest

New member
ניהול פרויקט

אני חושב שזו צריכה להיות הגישה שלך, כאשר הפרויקט זה לא את אלא מה את עושה. יעדים ומטרות, מקורות ומשאבים, סיכונים, לו"ז, הערכה מחדש, אבני דרך... יכול להיות מעניין. בטוח שיהיה.

spectacular

New member
סתם,מתלהבת.../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

אני רואה עכשיו קטעים שהורדתי מהאתר של ערוץ 2, ומתגלגלת מצחוק, רצה קנה סוכריות קופצות מקבלת משקפי צלילה מתנה?

אי אפשר להעיף אותו לשום מקום...

(את האגו) הלוואי... תינוק זקוק להנהון, הוא כל הזמן מסתכל כדי לקבל אותו, גם זקוק לעזרה, שנרים אותו ונלטף... לפעמים זה חשוב

רצוי../images/Emo70.gif

אם את חושבת שמשהו הוא "אסור", הלא זה בגלל שאת מפחדת ממנו? וברגע שאת אומרת שמותר .. הלא בעצם נטרלת את הפחד בזה שאת לא מפחדת לפחד?

spectacular

New member
פחד

אולי לא טוב לדבר על הפחד כי ככה הוא גובר, זה מה שהתכונתי. למילים יש כוח. וזה גם מה שאתה אומר בעצם, אני פשוט צריכה להתגבר,ולעשות את מה שאני רוצה לעשות. למרות הפחד. תודה.

בטח מותר!

להגיד, לפחד, ללכת בלי לדעת להתחיל לזרום וגם לתכנן לעבוד "סתם" ולפתח עניין חדש למה לא נשמע טוב? איך אפשר לקבוע מראש? אולי את טועה בקשר לבן הזוג ...? לא חייבת לענות, עשיתי כאן איזה שילוב של מה שכתבת וגם עניתי. מקווה שיהיה לך לעזר. בוקר ויום נהדר

למעלה