מותר לפרסם אתר שקשור להופעה של הלהקה שמילאן ?
A A Bleeding Angel New member 16/1/08 #3 מותר לך לפרסם כל מה שאת רוצה כל עוד זה תחת כותרת OFF ובצורה שלא עושה בלאגן. את ההודעה הזאת למשל יכולת לשרשר(לכתוב כתגובה) להודעה הראשית שלך, ולא סתם להעמיס על הפורום עוד הודעה לא נחוצה.
מותר לך לפרסם כל מה שאת רוצה כל עוד זה תחת כותרת OFF ובצורה שלא עושה בלאגן. את ההודעה הזאת למשל יכולת לשרשר(לכתוב כתגובה) להודעה הראשית שלך, ולא סתם להעמיס על הפורום עוד הודעה לא נחוצה.
S SIVAN95 New member 16/1/08 #4 ../images/Emo207.gif שאלה מה אם הקליפ של ABL ? הוא לא היה אמור לצאת היום?
L LoveYourHate New member 16/1/08 #5 אכן ABL היה אמור לצאת היום אבל אני לא רואה בשום מקום איזו שהיא התפתחות בנתיים..
D darklighter New member 18/1/08 #26 אה אז בגלל זה השתפר לי המצב רוח../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif
M MyChemicallRomance New member 16/1/08 #6 כן קראתי בראש 1 שהוא צריך לצאת היוום אבל עדיין אני לא מוצאת אותו
B BuddhaForScarlett New member 16/1/08 #7 אין כל כך הרבה מה להגיד על זה ../images/Emo4.gif כי זה לא רלוונטי לרוב האנשים כאן. מה שכן פורסם כאן שon tour יש הצעת מחיר לטיסה להופעה למילאנו.
אין כל כך הרבה מה להגיד על זה ../images/Emo4.gif כי זה לא רלוונטי לרוב האנשים כאן. מה שכן פורסם כאן שon tour יש הצעת מחיר לטיסה להופעה למילאנו.
J jd30 New member 18/1/08 #21 |קנאה|קנאה|קנאה| חח הלוואי והייתי טסה.. אמא שלי לא רוצה לתת לטוס לאיטליה .. חח ועוד בבריטניה.. זה בריטים כאלה .. עם מבטא כזה.. קיצר סקסייי חחחח
|קנאה|קנאה|קנאה| חח הלוואי והייתי טסה.. אמא שלי לא רוצה לתת לטוס לאיטליה .. חח ועוד בבריטניה.. זה בריטים כאלה .. עם מבטא כזה.. קיצר סקסייי חחחח
B BuddhaForScarlett New member 18/1/08 #23 וול, הורים זאת בעיה שניתן להתגבר עליה מניסיון. הייתי כבר בספטמבר.. ואחרי שאני אחזור מההופעות שם, יהיו לי 6 הופעות ברזומה.
וול, הורים זאת בעיה שניתן להתגבר עליה מניסיון. הייתי כבר בספטמבר.. ואחרי שאני אחזור מההופעות שם, יהיו לי 6 הופעות ברזומה.
A A Broken Myth New member 17/1/08 #9 ../images/Emo207.gif בקשר לתמונות שהיינו צריכים לצלם, על התמונה עצמה לרשום שם? [וסופסוף אני יכולה להעלות אותן, אני מצטערת שלקח זמן ]
../images/Emo207.gif בקשר לתמונות שהיינו צריכים לצלם, על התמונה עצמה לרשום שם? [וסופסוף אני יכולה להעלות אותן, אני מצטערת שלקח זמן ]
A A Broken Myth New member 17/1/08 #14 התמונות. חלק מהאינטרנט, וחלק אני צילמתי, אני שמה כמה, קחי את אלה שהכי טובות או משהו