מותר לקטר?

טאניוש

New member
מותר לקטר? ../images/Emo4.gif

אני מנסה להבין איך פועל מוקד של כללית, זה שמוציא אישורים והתחייבויות...ונכשלת במשימה. ביקשתי אישור ליעוץ אורטופד בהדסה ואקו לב בשערי צדק (לא אכפת לי איפה לעשות אקו,אבל בשערי צדק הצלחתי להשיג תור). קיבלתי אישור ליעוץ אורטופדי בשערי צדק ואקו בביקור חולים. שמישהו יסביר לי מה ההגיון. ואיך לפי ההגיון העקום שלהם להסביר מה ולמה אני מבקשת. בנתיים אני מנסה להשיג תור בביקור חולים (לשם לפחות יש לי התחייבות, קיבלתי מספר טלפון של רופא והולכת לבכות לו מחר). תגידו לי,בכל הקופות זה ככה? בעלי עובר למכבי ואני רציתי להשאר בכללית כי עד עכשיו הייתי מרוצה מהם אבל בחודש האחרון פשוט נשבר לי. אוף,איזה יאוש...

מוכר

במאוחדת לדוגמא לא רצו לתת התחייבויות לטיפול אצל פורת. שום דבר לא עזר! בסוף העברנו את אושרי למכבי. יש שם קצת בעיות תקשורת אבל בסה"כ אנחנו מרוצים. יש לנו גם שתי רופאות ילדים מקסימות שנמליץ לך עליהן בבוא העט
קטרי חביבתי. זו הבמה
חכי חכי עוד מעט תרימי בקבוק מים קטן ולא תוכלי לזוז צעד אז תתחילי באמת לקטר. ואל תחפשי הגיון, אחרי הכל אנחנו בישראל.

העברה מקופה לקופה

היי לכולם לא יוצא לי לכתוב הרבה, אבל אני תמיד מתעדכנת כאן נורא נשמח להגיע למפגש כשיהיה. עידית, הייתה לכם בעיה לעבור ממאוחדת למכבי? מה לגבי טפסי 17 בזמן ההשהיה? אני מעוניינת לעבור דווקא ממכבי ללאומית, אך מעט חוששת? אולי מישהו יכול לעזור?

קופ"ח לאומית

אני עונה לך כחברת קופ"ח לאומית, מנסיוני, אם מתעקשים ולא מוותרים, מקבלים בסוף מה שרוצים בכל הקופות. לא שלאומית לא מעצבנים אותי לפעמים, אבל בגדול אני שומעת קיטורים דומים מחברי קופ"ח אחרות ובסה"כ אני מאוד מרוצה מהם במסגרת המגבלות התקציביות מהן סובלות כל קופות החולים. מיכל

את וקופת החולים!!!

רומן אהבה ארוך, כל פעם אני שומעת שאת נתקלת בבירוקרטיה שלהם, לא????????????? תבכי הרבה,רק על דברים כאלה, כי מי שבוכה ובעיקר פותח את הפה, מקבל...

טאניוש

New member
יש לנו תור לאקו לב מחר ../images/Emo70.gif

הרבה יותר קל לדבר עם רופא מאשר עם ייצור שנקא "מוקד של קופת חולים". הרומן עם קופת חולים לא נגמר כמובן, למרות שאם לא נצליח לקבל התחייבות ליעוץ אורטופדי הוא ייגמר ומהר (ואני הולכת ליידע אותם על כך,אולי יעזור).

טאניוש

New member
תקין ../images/Emo127.gif

ואני סוגרת רשמית עם הבדיקות. אנחנו מחכים לילד שלנו. אקח קצת זמן לנשום ואז נלך ליעוץ אורטופדי.

Adoushi

New member
מזל טוב

תזכירי מתי תאריך לידה מושער? מחזיקים אצבעות.

טאניוש

New member
ציינת ../images/Emo13.gif

נשתדל לדייק
. מה היה בבדיקה...מממ...הרופא בדק ובדק ובדק,נצח שלם,ולא הוציא מילה,וכמעט התאלפתי שם במיטה מרוב לחץ ולא רציתי להציק לו עם שאלות ולהפריע. ובאזישהו שלב בעלי לא התאפק ושאל אותו האם הכל בסדר עד עכשיו,ואז הרופא אמר שהוא כמעט סיים רק שהילד זז כל הזמן במרץ ולכן הוא בקושי מצליח לתפוס,הוא ראה כבר את היד המצדיעה,הרגליים,כל דבר-חוץ ממה שצריך לראות. אחרי שהסתובבתי לכל הצדדים (אפילו לפופיק דחפו לי מתמר) הוא הצליח לסיים את הבדיקה ואמר שנראה תקין לגמרי
.שיחררנו אנחת רווחה שבטח נשמעה עד אילת לפחות. וזהו...

טאניוש

New member
נראה לי ניצחתי ../images/Emo9.gif

יש לי התחייבות ליעוץ באורטופדית ילדים של הדסה עין כרם (טופס 17). זה מספיק???

ניצחת!

תתקשרי להדסה לשאול מה בידיוק צריך. אולי זו התחייבות לשר"פ אולי ליום רגיל. מי יודע. לא ממש מבינה בזה. המון המון הצלחה באקו לב מחר.

למעלה