מותר לקטר....

חגית99

New member
מותר לקטר....

בפורום הריון פתחנו שירשורי קיטורים ואני מוכרחה להוציא החוצה כי אחרת אני.... אישי היקר איש צבע קבע. מהיום שים הגיע הביתה הוא כמעט לא היה בבית - אני לבד עם שלושה ילדים. ביום שלפני הברית לאחר יומיים של חוסר שינה הוא הגיע רק 23.00 (זה היה יום חמישי) ביום שישי שעה לאחר הברית קראו לו לבסיס (אחרי בכיות) הוא חזר רק למחרת בשבת ושוב כמעט לא היה כל השבוע וכך היה עד פסח סוף סוף בחול המועד פסח הוא היה. מה שעזר קצת לשני הילדים הגדולים ולי נתן זמן נשימה. היום יותר נכון לפני 5 דק' הוא הודיע לי שכנראה הוא כמעט לא יהיה בשבועיים הקרובים כולל יום העצמאות שגל מופיעה בערב בריקודים. אני לא כל כך יכולה לתאר לכם את הסיטואציה (ביטחון שדה) אבל יש כאן חוסר התחשבות אדירה מצד המערכת הצבאית שמוציאה אותי מדעתי . ואין כל כך מה לעשות בנדון חוץ מלחרוק שיניים.- וזה לא שלא ניסתי. גל ובר (באופן טבעי) רוצים ממני תשומת לב כל דקה ורבים בינהם מי מקבל יותר.. למי שקראה עד כאן תודה. הוצאתי קצת אויר. חגית.

חובה לקטר! זה נשמע נורא!

את ממש גיבורה שאת עומדת בכזה עומס! אני לא יודעת איך אפשר לפתור את הבעיה דרך המערכת הצבאית, אבל נשמע לי שדרוש פתרון דחוף! בינתיים, תנסי להעזר בכל מי שנמצא בסביבה: סבים וסבתות, חברים של גל ובר שמוכנים לארח אותם לכמה שעות, חברות שלך, בייביסיטר וכו'... ואולי גם כדאי לדבר עם בעלך? אני לא יודעת עד כמה יש לו שליטה בנושא, אבל בכל זאת הוא לא בשרות חובה! הוא צריך להגיע להסדר אחר עם הצבא, הסדר שמתאים לאבא עובד בעל שלושה ילדים.

אור100

New member
חגית, זה נשמע ממש לא פשוט

כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד עם שלושה ילדים לבד. אני מקווה שאת יכולה להשיג עזרה ולדעת לקבל אותה כי זה פשוט חובה. תחזיקי מעמד.

dafgol

New member
חגיתוש ../images/Emo24.gif והצעה.....

אני יודעת ש
כזה לא ממש מעודד....אבל....אתם מוזמנים אלינו..... ואז תקבלו
ים אמיתיים
. לי קשה להתמודד עם העובדה שבאמצע מאי גולן יוצא ל 31....ימי מילואים ,(מתנה ליום נישואין שלנו....) אחרי שהיה מגוייס כבר בצו 8 במשך שבועיים במלחמה " ההיא "....ואני לבד עם בר וניקו.... אז אולי תבואו אלינו ביום העצמאות ? מה את אומרת ?

T noki

New member
אולי הוא עושה מילואים יחד עם בעלי?

שגם נקרא לדגל...מאמצע מאי לחודש... אני האפרוח והחתול לבדנו! אגב, אם אני לא טועה את גם צפונית ואפילו קרוב אלי... אפשר לעשות מפגש!

dafgol

New member
גולן יהיה ברמלה...../images/Emo2.gif ובעלך ?

כמה צפון ? מתאים מפגש בהחלט !!!!!!!!!!!!!

כמיסה

New member
אני מעריצה נשים של אנשי קבע

אולי תבואי לתת לי חתימה
ההערצה היא אמיתית וגם ההזמנה בכל יום בשבוע כי עדיין לא חזרתי לעבודה מעוניינת
בני כמה הילדים שלך

אני לא יודעת איך את מחזיקה מעמד

אבל אני שולחת לך חיבוק גדול. לי קשה עם בעל בבית, אז אני לא רוצה לדמיין מה קורה בלילות כשאת לבד עם תינוק קטן ועוד ילדים שצריכים את תשומת ליבך. לבעלי יש חודש מילואים ביולי ואני כבר עכשיו בלחץ מהעניין של להיות לבד עם שניהם. תחזיקי מעמד

טוטי30

New member
זה ה-מקום לקטר ../images/Emo117.gif

יו.. איזה מטורף זה!
ואין עם מי לדבר?!? אוף!
מקווה שתחזיקי מעמד שפויה
ושהילדים יהיו שלמים בסוף התקופה הזאת...
את יודעת אבל שכאן יש לך תמיד פלטפורמה פנויה לקיטורים!

T noki

New member
כמה קשה ! מותר ורצוי לקטר

בעלי עובד לעיתים שעות מאוחרות ואני מקטרת...אני לא מבינה איך את מסתדרת לבד עם 3 ילדים, ובכלל לא קל להיות לבד. תמיד חשבתי שקשה להיות אשת צבא קבע. מקווה שיש לך עזרה מהמשפחה ו/או חברים ושבסופו של דבר הצבא ינסה להתחשב - בכל זאת זה חייל עם משפחה.

חגית99

New member
תודה רבה על העידוד!!

לצערי ההורים שלי גרים לא לידינו וכך גם חמתי. ואני נאלצת להסתדר בעצמי ובעזרת חברות-שכנים מהמושב. לצערי אין לי כל כך מה לעשות. אתן לא רוצות לדעת מה הלך פה אתמול משעה 20.30 -21.30 כשים בכה מגזים וניסתי להשכיב את גל ( בת 8.5) ובר (5.5) כל תופעות הלוואי של אח נוסף הגיעו. עכשיו יום למחרת שנייהם בביה"ס ויש קצת חופש.... תודה חגית.

למעלה