מותר לקנות סנדלים

טאניוש

New member
מותר לקנות סנדלים ../images/Emo35.gif

פרופ'פורת אמר לנעול ללאון נעלי צעד ראשון, זה מה שאנחנו עושים. אבל עכשיו כל כך חם, והילד מממש בורח ולא רוצה נעליים. מדדתי לו סנדלים (של בן דוד...) והוא אהב אותן מאד. מותר לקנות לו סנדלים? יש כזה דבר סנדלים של צעד ראשון שהן תומכות ברגל? <מתנצלת שלא כל כך כאן, לא מספיקה>

לנו הסבירו ש....

גם הנעל וגם הסנדל צריך להחזיק מעל לגובה הקרסול כלומר סגור מאחורה עם תמיכה טובה לרגל ובאמת השבוע קנינו "נעלי פאפייה" לא בדיוק הדגם שרציתי וקצת פחות יפה, העיקר שתהיה תמיכה... בערב אנסה לצלם אותם. פאפאיה לדעתי מתמחים בצעד ראשון כך שאת מוזמנת..... בהצלחה בקנייה אורית

ilana k

New member
טאניוש

תקני אלפנט. קשה מאוד למצוא מידה קטנה, אבל אם לחפש טוב זה צעד ראשון ויש סנדלים. לליאורי היתה רגל מאוד קטנה מידה 19 כעבור חיפושים רבים מצאתי. אבל אם יש לך מישהו שנוסע לחו"ל אפשר למצוא שם בלי שום בעיה (כמובן אורטופדי ותומך). אבל אם לא אפשר למצוא גם בארץ.אבל אם המידה 20 ומעלה זה כבר ממש לא בעיה. בהצלחה

טאניוש

New member
דוקא אין שום בעיה למצוא

הרגל של לאון לא קטנה, הנעליים שלו (אלפנטן) במידה 20, ויש באותה חנות גם סנדלים. השאלה היא האם מותר...

מתור מותר

לא זכור לי שפורת אמר לנו משהו על סנדלים. אני גם לא בטוחה ששאלנו. גם לו יש אלפנטן משנה שעברה. איזה כיף

טאניוש

New member
בבית אתם שמים נעליים ?

פורת אמר לנעול נעליים כל הזמן, פיזיותרפיסטית מתנגדת וטוענת שכמה שילך יחף ככה טוב יותר (אבל היא לא רופא, אולי מה שטוב לילד ללא בעיות לא טוב לילד ק"פ), לאון נורא אוהב להיות יחף אבל אם צריך נעליים- יהיה עם נעליים. הבעיה היא שאני לא יודעת מה הדבר הנכון לעשות, וכשאני לא בטוחה לאון מרגיש את זה ומתחיל לקבוע לי כללים. מה אתם עושים בבית?

ליבי א

New member
לנו הרופא אמר

לקנות רק נעל סגורה (לא סנדל) ותיהיה תמיכה בקרסול ולנעול את הנעל כמה שיותר. גם בבית ושהם הולכים יחפים זה גם טוב אבל לא להרבה זמן. נוגה שלי מאוד אוהבת את הנעלים והיא אפילו מבקשת שאני לנעול אותם.

למעלה