מותר לשאול למה נמחק כל השרשור שבו דנו על השקפות בנושא "הוצאות קטנות" של המטפלות הפיליפיניות?
K kreuter acid New member 13/1/08 #1 מותר לשאול למה נמחק כל השרשור שבו דנו על השקפות בנושא "הוצאות קטנות" של המטפלות הפיליפיניות?
K kreuter acid New member 13/1/08 #2 סליחה, ההודעה לעיל מיותרת, נראה ששוב יש בעיות טכניות באתר, כיוון שחלק מן הרשורים מתחבאים לי, כפי שהיה בעבר בעת שדרוג האתר.
סליחה, ההודעה לעיל מיותרת, נראה ששוב יש בעיות טכניות באתר, כיוון שחלק מן הרשורים מתחבאים לי, כפי שהיה בעבר בעת שדרוג האתר.
ג גנגי New member 14/1/08 #3 כדאי שתדעי שבעיקרון אני לא מוחקת שרשורים (אא"כ מישהו ביקש ממני למחוק הודעה ספציפית שהוא כתב, ואין לה עדיין תגובות).
כדאי שתדעי שבעיקרון אני לא מוחקת שרשורים (אא"כ מישהו ביקש ממני למחוק הודעה ספציפית שהוא כתב, ואין לה עדיין תגובות).
K kreuter acid New member 14/1/08 #4 אם נשחק במילים, הרי שמהמוטו שלך אפשר להבין דברים שונים ומשונים, כיוון שכל מה שכתוב שם הוא בעל כפל-משמעות. אז היזהרי מלהשתמש במוטו הזה למתן רמז לעיסוקך... ולגבי מחיקת שרשורים: תודה, טוב לדעת.
אם נשחק במילים, הרי שמהמוטו שלך אפשר להבין דברים שונים ומשונים, כיוון שכל מה שכתוב שם הוא בעל כפל-משמעות. אז היזהרי מלהשתמש במוטו הזה למתן רמז לעיסוקך... ולגבי מחיקת שרשורים: תודה, טוב לדעת.