מותר לשאול שאלה קצת טיפשית?איך חצי

מותר לשאול שאלה קצת טיפשית?איך חצי

מאנשי הפורום הזה מכירים כל כך טוב את כל שחקני ההצגה בצורה חברית כמעט? אני מתכוונת למה שאני קוראת פה שאנשים נכנסים מאחורי הקלעים מסתחבקים עם השחקנים כאילו הם חברים שלהם,מדברים אתם חופשי.אני גם רוצה להיות חלק מזה גם אני רוצה להכיר את השחקנים פנים מול פנים,לדבר אתם חופשי כמו עם אנשים רגילים,לומר להם שהם אחלה וחמודים מאוד וכו'.איך אפשר להפוך להיות כמוכם?איך מצטרפים אליכם? אני תמיד נמצאת כאן בפורופ ואולי גם הגיע הזמן קצת לחשוף את עצמי יותר שתכירו אותי.הדברים נכתבו מתוך סקרנות ובלי שום מטרה של העלבה או פגיעה אני אוהבת מאוד את הפורום ואת ההצגה ראיתי אותה בקיץ האחרון והייתה לי הנאה גדולה ואני רוצה להמשיך אותה יותר לעומק להכיר את השחקנים וכמובן אותכם!!.אשמח מאוד אם תכתבו לי תגובות.יודעת שלא יהיה לי הרבה רייטינג כי כולכם הולכים להצגות חנוכה השונות עם משתתפי מרי-לו.אבל תגיבו אשמח מאוד יעל.

RossandRachel

New member
אין בעיה

אני הצטרפתי לפורום ממש לא משמן וגם אני רציתי לדעת איך זה... ממש רציתי לפגוש את כולם- בעיקר את אביטל לבני.. מה שאת צריכה לעשות זה להגיע לבימה בערך שעתיים לפני ההצגה (אם את רוצה לפגוש את אביטל- אז שעה לפני ההצגה..חח..אני וחברה שלי קפאנו מקור למשך שעה עד שהבנו שהיא מאחרת כרונית..חח). כשאת מגיעה לבניין- תקיפי אותו- כלומר, תלכי לאיפה שהכפות ידיים בגבס עם כל השמות של האמנים...בערך שם יש דלת וכתוב עליה:"כניסת אמנים"- את הולכת לשומר שיושב בתוך הבניין שם ושואלת אותו אם השחקן שאת רוצה לפגוש כבר הגיע- אם לא- את יושבת לך שם בנוח על הספסל ומחכה שיגיע.. לוקח זמן עד שממש מגיעים לכל ההסתחבקות עם החשקנים ויחסים ממש טובים..(אני עוד מחכה לזה..חח)-בשביל זה את את צריכה לפגוש אותם כמה פעמים ולדבר אתם.. אני לא כ"כ יודעת אם לכל השחקנים תהייה סבלנות לדבר אתך...אצלי פשוט אמרתי "היי" והם החזירו לי "היי"...לגבי אביטל אני יכולה להגיד לך שיש לה זמן והיא תשב ותדבר אתך משהו כמו 10- 15 דק'... מקווה שעזרתי וברוכה הבאה לפורום...

M i R i L e

New member
חחח חמודה... כנסי...

פשוט מאוד תקופה ארוכה רואים את השחקנים, מדברים איתם והכל.. ולאט לאט נוצר קשר שונה מ"הערצה",הם מכירים אותך, זוכרים אותך. יש כאלה שיותר נפתחים וחמודים ויש כאלה שפחות. לא יודעת איך להסביר את זה, זה מאיין תהליך כזה
נשמח מאוד לראות אותך (כולנו) בהצגה האחרונה של אמיר 28.12 תגיעי אם את יכולה, אני חושבת שזאת הזדמנות טובה בשבילך להכיר את כולם!

mary lou

New member
../images/Emo45.gif מה שמירי אמרה

ונגה, ל"שומר" יש שם... יוסי יו נואו...

קפרה על יוסי חחחח..../images/Emo9.gif

אבל יעלי, זה לא תמיד יוסי..יש עוד שומרים.. בד"כ לפני ההצגה זה יוסי כי הוא שומר מ 15:00-22:00 חחחח קפרה עלי

aMiRi GiRl

New member
ממתי התמונה הזו?

מתי צילמת אותה..? חחחחח אחלה תמונה ! :) אהבתי !

למעלה