מותר לתת צל"ש לחמותי ?

ענתש

New member
מותר לתת צל"ש לחמותי ?

אני ונגה (בת 8 וחצי חודשים) חטפנו ביחד את הוירוס הזה שמסתובב עכשיו עם ההקאות והשילשולים ובעלי נסע לחו"ל לשבוע (עבודה) כך שנותרנו לבד. היה לי ממש קשה להסתדר איתה והנה לפני שהספקתי לבקש בכלל חמתי התיצבה, לקחה חופש מהעבודה שלה הפשילה שרוולים ו... טיפלה בנגה ושלחה אותי לישון, עשתה לי את כל הכביסה (היה הרבה בגלל ההקאות), ניקתה את הבית, דאגה לטפל גם בי... וכל זה במחה ונדיבות ותוך שהיא גורמת לי להרגיש ממש טוב בקשר לזה. יומיים היא לא זזה מפה, עד עכשיו, שאני מרגישה כבר יותר טוב. היא גם התקשרה להורים שלי ודאגה שיחליפו אותה מחר (היא צריכה לעבוד), הם גרים רחוק אבל הם יכולים להגיע לסופ"ש... היא פשוט 10. כשמגיע אז מגיע.

עציון

New member
../images/Emo45.gif יפה מצידך שהקדשת זמן למילה

למילה טובה לחמותך. כל הכבוד לך ולה. מי אמר שסוף העולם מתקרב?

עדי 4

New member
ענת,כל הכבוד על המילים החמות על

החמות. יפה שפרסמת את הנס,נס החמות. גם לי יש חמות בסדר וכיף לשמוע על עוד כאלה. צריך לדעת גם לפרגן לחמיות ולא רק להתלונן עליהן. מקווה שאת וניצן מרגישות טוב, רפואה שלמה וכיפאק הי לחמותך ולהורייך שממלאים את מקומה.

ashlaya

New member
קודם כל החלמה מהירה לכן!

באמת לא נעים.... מקווה שתעברו את זה לתמיד בקרוב מאוד וחוצמזה באמת כל הכבוד לחמה! גם אני הייתי כל השבוע בבית עם חום באחד הימים חמותי אספה את עדי מהמשפחתון וכבר הספיקה להתלונן אצל המטפלת שאני חולה והיא באה לאסוף את עדי במקום לעשות ספורט.....

האמת?

מזכירה לי את חמותי
כל הכבוד לה. תרגישו טוב
.

הגנובה

New member
מי אמר שבחנוכה אין ניסים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הנה מצאנו כבר 3 חמיות טובות לפחות
- חסרות לנו עוד 5 בנות
אז אני אוסיף את אימי.... היא חמה נהדרת
אשריה וטוב לה לגיסתי שיש לה חמה כזאת
- ואתן יודעות מה - לגיסתי מגיעה חמה כזאת