מותר פנינים מנאומו של ראש ממשלת קנדה?

מותר פנינים מנאומו של ראש ממשלת קנדה?

ביקר כאן לאחרונה . לא זכה לסיקור נרחב , כי יש איתו בעיה ...הוא אוהד ישראל , אתם מבינים .
מילה במילה , לא נגעתי

...."ארצי תומכת בישראל כי כך נכון לעשות. זו תכונה קנדית מאד : לעשות משהו רק מפני שהוא הדבר הנכון, לא בגלל איום או גמול."

..."במובן מסויים ישראל וקנדה הפוכות: לישראל מעט שטח והרבה הסטוריה, ולקנדה הרבה שטח ומעט הסטוריה "

(מישהו סיפר לו שאנחנו כל כך קטנים שאין מקום לכתוב י ש ר א ל על המפה , וה א-ל כמה סמלי , תמיד נגמר איפשהו בים :)

והכי חשוב :

"מעניין שברשות הפלסטינית לא שאלו אותי על זכויות אדם או שאר עניינים של הרשות , אלא על ההתנחלויות - ועכשיו בישראל , אני מתבקש שוב לענות על אותה שאלה , ולסמן את ישראל כבעיה"

ותרגום מקנדית : ההתנחלויות הן לא הבעיה , הבעיה היא שישראלים מסויימים רואים אותן כבעיה. בעצם אם לומדים הסטוריה, רואים שאין דבר נכון יותר מלחיות ביהודה ושומרון , אבל נוח למצא שעיר לעזזל ולתלות בו את השינאה הבוערת ליהודים "

שאפו לראש ממשלת קנדה , ודרך אגב אם היתה לי אפשרות לבחור בין דרכון ישראלי לקנדי הייתי בוחרת ב.....דרכון ישראלי. אלא מה.

weddi

New member
אפשר גם וגם

למרות שצריך הרבה כסף בשביל הקנדי, ומכיוון שאת מבזבזת את כספך המועט על טיולים תמוהים, כנראה שזה לא יעבוד בשבילך

וגם למישהו מאד מאד כואב

שכיף בישראל ..חחח.

דרך אגב , הבנתי שכבר חיברתם תסריט שלם . אז...מצטערת לאכזב אתכם , אני עובדת , ואפילו קצת מעבר למשרה מלאה . שכר מינימום .

את פטרה כבר ראית?

...חשבתי ככה.

לא נורא , העיקר שאני ראיתי. הלואי שבקרוב אצא לעוד טיול "תמוה" שכזה , אבל כנראה שלא אספר לך , כדי שלא יצאו לך העינים .

weddi

New member
את לאס וגאס כבר ראית?

התאכסנת במלונות חמישה כוכבים? שלחו לך לימוזינה לאסוף אותך? במסעדות שארוחות בהן עולה 100 דולר לאדם אכלת?

לא נורא, העיקר שאני ראיתי וחוויתי. וללא ספק אצא לטיול כזה שוב בקרוב מאד. ובטוח שאספר לך דווקא בשביל שיצאו לך העיניים (הרי זה מה שישראלים אוהבים לעשות, לא?)

גם לא נראה לי שתוציאי לנו עיניים עם טיולים תמוהים בפטרה, גם תמורת תשלום התענוג נראה לי מפוקפק. אבל אני לא מתחת לקו העוני אז אין לי מושג

weddi

New member
אולי תספרי על טיול שלך?

הרי היית אצל כל העולם ואשתו (אשמח אם תספרי על החלק של אשתו)

למעלה