מותר קצת "לבכות" לכן בלי קשר ללידה?

קרניר

New member
מותר קצת "לבכות" לכן בלי קשר ללידה?

כשהייתי בחודש שמיני מצאו לאמא שלי גוש סרטני בשד, בזכות אבי שחלם בלילה שהיא חייבת לעבור את הבדיקה ומהר גילו ממש בהתחלה, אך לצערי הסרטן שנמצא היה בדרגה הגבוהה ביותר.... לכן אמי הספיקה כבר לעבור 2 ניתוחים וכעת היא עוברת סדרת טיפולים. במשך כל החיים היה לי ברור שאמי תהיה לצידי בלידה וכמובן שתעזור לי בתקופה שאחרי... התאכזבנו ביחד שהיא לא יכלה להיות בלידה אלא רק קפצה ללאנידו בדרך חזרה מבדיקות במאיר נתנה לי נשיקה בחדר לידה והמשיכה הביתה... אנחנו מאוד קשורות, מיום ליום קשה לי יותר, בשל הכימותראפיה היא לא יכולה לראות אותנו הרבה, בימים הראשונים אחרי הטיפול היא כמו סמרטוט.. אם הכל התמודדתי אבל כבר שבוע וחצי שרוני ואני מאוד מקוררות ולכן אסור לה לבוא במגע איתנו, אני לא יכולה לעזור לה כשהיא זקוקה לי הכי הרבה וכבר כמה ימים שבכל יום היא מתקשרת כמה פעמים כי היא מרגישה כמו משוגעת שהיא לא יכולה לראות את הנכדה, בכל פעם מחדש נופל לי הלב כשאני צריכה להגיד לה לא לבוא. אני יודעת שזו תקופה וזה עובר אבל כבר כל כך רוצה להיות אחרי התקופה הזו ולראות את אמי חוזרת לעצמה.. היום אנחנו כבר קצת יותר טוב וחשבתי להגיד לה כן לבוא ואפילו לזמן קצר מאוד כי אני יודעת שזה יתן לה המון כוחות, מה דעתכן? להגיד לה לבוא או לבקש שתחכה עוד קצת? תודה וסליחה על ההתבכינות קרן

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifנשמע מאוד קשה!

קרן... ממש עצוב, אני מקווה שתחלימו מהר ותוכלו לפגוש את אמך, וגם שהטיפולים יהיו אפקטיבים והיא תבריא לחלוטין. אני בעד שתמתיני עד שתיהיו בריאות לגמרי, ולא תסכנו אותה. אבל אפשר לדבר בטלפון ולחבק במילים! וגם וירטואלים!
ים עינבל

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל-לעודד: ככל שהסרטן בדרגת התמיינות גבוהה יותר-הוא אלים יותר. ככל שהוא אלים יותר-תגובה טובה יותר לטיפול. תחשבי חיובי! את תראי שהכל יסתדר. ואני יודעת שזה בטח נורא קשה, אבל תנסו להתאפק כדי שהיא לא תדבק...

אוי, מסכנונת... ../images/Emo24.gif

אולי בכל זאת, אם אתן מרגישות יותר טוב, כדאי שהיא תבוא קצת? נגיד - תאווררו את הבית טוב-טוב לפני שהיא מגיעה, ותשאירו חלונות פתוחים (עם חימום, כי קררר). נראה לי שזה יעשה טוב לכולכן. תחזיקו מעמד. זה נשמע קשה-קשה. מאחלת לכם שאמא שלך תתאושש במהירה.

אפרת12

New member
אוי קרן ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

לא כייף בכלל שככה צריך לוותר על חלומות. ויותר לא טוב זו הסיבה. אני מאחלת לאימך החלמה מהירה, וגם לכן. אני לא הייתי לוקחת את הסיכון. חכו שתהיו בריאות - ככה עדיף. אז בקיצור - תהיו בריאות מהר-מהר. טוב

ילדונט

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

קודם תבריאו, אח"כ תיפגשו. בינתיים - אולי תכיני לאימך איזה אלבום תמונות או קלטת וידאו עם איחולים מרוני?

משוש30

New member
אוי מתוקה ../images/Emo10.gif

מקווה שאמא שלך תבריא מהר. זה ממש מדהים שאבא שלך חלם על זה...היו איזשהם סימנים מקדימים? אני הייתי מחכה במקומך כי חבל שהיא תדבק בנוסף למחלה בוירוס כלשהו. מקווה שכולכם תבריאו מהר ותוכלו להפגש בלי הגבלה בינתיים שולחת לך המון

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל אלפי חיבוקים לעידוד וחיזוק. לדעתי פשוט תתיעצי איתה מה נראה לה נכון... תגידי להש את חוששת לסכן את בריאותה אבל גם את מתה לראות אותה כמו שהיא רוצה לראות את הנסיכה... אני בטוחה שביחד תגיעו להחלטה שתהיה הכי נכונה לשתיכן... POOH

תקופה קשה

יש בחיים תקופות קשות וחשוב לצאת מהן מחוזקים ככל הניתן. לדעתי זה מדהים שאבא שלך חלם על זה ואולי אפילו הציל את החיים שלה. וזה מדהים, ומשמח מאד. הקושי האמיתי הוא לעבור את התקופות הקשות האלה באמונה שהכל יהיה בסדר והכל לטובה. וככה גם עם הלידה. אולי דוקא זה שילדת בת מקסימה בשעות הקשות כל כך לאמך ולמשפחה מחזק את כולם ועושה טוב? אז נכון שזה יותר קשה ואפילו מאכזב שהדברים לא הלכו כמו שתיכננת וקיווית אבל אולי כדאי לחשוב חיובית שדוקא כמו שהם קרו זה יותר נכון וטוב ושמח? חזקי ואמצי ועברי את התקופה הקשה מחוזקת. צביה

עצוב. ../images/Emo24.gif מקווה שיגמר מהר

תגידי, יש אפשרות שהיא תכסה את הפנים (פה+אף) עם מסיכה כמו של מנתחים? אני עובדת עם ילדים חולי סרטן וכשמישהו מאנשי הצוות קצת מצונן- הוא שם מסיכה כזו (כאשר לילד מסויים ספירות מאד נמוכות- הילד שם מסיכה).

nikit1

New member
../images/Emo24.gif

לא יודעת מה לענות לך, אולי באמת העצה שניתנה לך כאן בעניין המסיכה היא רעיון לא רע..? שולחת הרבה חיבוקים וחיזוקים

../images/Emo24.gif

גם אני בעד המסכה! נראה לי שיעשה לה טוב לראות אותך ואת הנכדה החדשה שלה, וחלק חשוב בהתמודדות עם המחלה הוא הכוח הנפשי! מדהים בעיני שאבא שלך חלם על כך! איחולי החלמה מכל הלב
מירב

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטח שמותר לבכות, זה בדיוק המקום. קודם כל רפואה שלמה לאמא שלך, והרעיון של המסכה נשמע לי מעולה.

למעלה