מותר ?

מותר ?

מותר לספר גם כשדברים משתנים לטובה ? מותר להיות זהירים ועדיין לשתף בהרגשה הטובה שלאיטה מתפשטת ? מותר לקבל תמיכה גם לדברים הטובים ? בקיצור... היתה לי שבת מדהימה, ובא לי לשתף אתכם גם בזה.. הפעם בא לי לצרוח מהקלה, ואולי גם קצת מאושר, רק עוד קצת זהירה, עוד קצת פוחדת להיפגע, אז לא ממש מאמינה, אבל מקווה.. סתם.. רציתי לשתף אתכם, שהייתם סובלניים כל כך, שחיכיתם יחד איתי למהפך ולעליה שתגיע, אז היא לא באה לבד, קצת קידמתי אותה, קצת דחפתי אותה, קצת אספתי כוחות ועשיתי משהו, עם עצמי, בעזרתכם, ובעזרת אחרים, ובסוף זה נראה שדברים מתחילים לזוז אצלי - לטובה. וכמובן שרציתי.. להגיד
ענקית, מכל הלב על הכל, על העידוד והחיזוק והסובלנות, ולשלוח גם לכם
אוהב.. ואל תשכחו בבקשה.. להמשיך להחזיק לי אצבעות.. אילונה, שכבר לא כל כך בוכיה..

peachy

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מחזיקה לך אצבעות תמיד........ והנה חיבוקים לכל השבוע (בערך...)
PEACHY

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בטח שמותר!!!

אילונה יקרה שלנו... כמה שמחנו לקרוא את הודעתך..כמה התרגשנו.. אין לנו מילים.. כל כך מגיע לך יקרה.. כי הסבלנות לא היתה רק מנת חלקנו- הסבלנות היתה בעיקר שלך.. הסבלנות והמלחמה, המאבק לשרוד, להמשיך, לא לוותר.. ולראות..להצליח לראות אור..בתוך החשכה.. אנחנו כאן איתך- גם ברגעייך היפים..מקווים שהם ימשכו וימשכו.. רוצים שתמשיכי לשתף ולספר..וכן- לקבל גם תמיכה כשטוב.. אחרי הכל..את כבר חלק מהמשפחה שלנו כאן- ואנחנו איתך כאן בשמחות כמו גם ברגעים הקשים.. עשית אותנו ממש מחויכים..
(((((אילונה)))))))

וואו.. לכולכם..

ריגשתם אותי עד דמעות, תודה שאיכפת לכם, כל כך עוד צריכה חיזוקים, מרגישה עוד די חסרת בטחון, עומדת על מדרגה לא ממש יציבה, אבל ממשיכה לטפס לכיוון מעלה, בכוחות שמקווה שילכו ויתחזקו. מגיע לכם זר פרחים ממני, ושיהיה לכולם יום טוב..

למעלה