מות החלום

מות החלום

שלום לחברי הפורום. שמחתי לראות שיש מקום שכזה. נושא הפורומים חדש לי....אז אספר את סיפורי...בתקווה שאמצא איזשהי תובנה חדשה אני נשואה מזה 30שנה . בחמש שנים האחרונות די בשיגרע...ומצאתי לי חלום - דרך לשרוד..."בגיל 50 אני שוקלת לעזוב את הבית ןלנסותפרק ב". בינתיים בגיל 48 וחצי הכרתי איש. מקסים. נשוי. מאוהב. חכם רגיש וכל מה שרציתי. היה לנו קשר מ ד ה י ם. דיברנו על קשר ארך..ואפילו על עזיבת בתים. בול בגיל 50 שלי הוא עזב את ביתו שלו וגם אותי. כמעט הגשים לי את החלום - ולקח אותו איתו. למה אני לא עוזבת בלי קשר אליו? כי אני פוחדת שאעזוב כשאני עוד רואה בו בן זוג פוטנציאלי כשהוא הודיע לי שהוא כבר לא שם. למותק יש כבר חברה. הוא כבר מאוהב שוב. עברו רק 3 חודשים. אני פגועה. מאוכזבת. לא יודעת איך לקום מהמקום הזה. ניפץ לי את החלום. השאיר אותי עם רסיסים. והלך...... קשה לי...

ברנשית אחת ויקרה

בקשת תובנה ומהודעתך משתקפים לי המון תובנות. "השאיר אותי עם רסיסים" כתבת בכל רסיס טמון עולם שלם תובנות. אימון יאפשר לך לאסוף את הרסיסים וליצור יצירה שאת תהיי האומנית שאחראית לתוצר. שבוע נפלא לך ולכולם

ברנשית יקרה

יש מקום שאין נמוך ממנו - משם רק ניתן לעלות מעלה. קל להשאר בקשה וקשה מאד לצאת משם אך אפשרי. אולי זו קלישאה אך יש בה ל א מעט,כשדלת אחת ניסגרת אחרת ניפתחת במקומה. אפשר ויש מה לעשות עם כך מאחלת לך שנה של התחלות חדשות וצעידה בגאון כלפי מעלה.

למעלה