מזאת אומרת שהאתר של מאיה בוסקילה לא מעודכן?

nrduk

New member
מזאת אומרת שהאתר של מאיה בוסקילה לא מעודכן?

זה מאוד היצבן אותי שאמרת שהאתר של מאיה בוסקילה שבניתי לא מעודכן!! מה חסר בו? וחוץ מזה שבניתי אותו כי האתר הרשמי כבר לא יופיע יותר כי המארגן שלה הוריד לה אותו... אז ביגלל זה בניתי לה אתר רשמי חדש.... ואם האית רוצה האית מוסיפה אותו לקישורים אבל את לא רוצה... זה זכותך אבל זה טיפה עיצבן אותי.. וגם חלק מהאתרים ששמת בקישורים חלק בכלל לא מעודכנים... ולגבי באתר שבניתי הוא רק נפתח ועדיין לא הוספתי את כל הפרטים עליה.... ואם את רוצה שיהיה פרטים את יכולה לעזור לי אבל לא נירא לי שבא לך.... בקיצור את לא חייבת להוסיף אותו לקישורים.... אני יעשה לה פורום בעצמי באתר שבניתי למאיה בוסקילה, אני יוצי את הלינק ששמתי לפורום שלך כי באמת לא מגיע לך!!!! ורק שתדעי שיהיה לאתר הצלחה מאוד גדולה.... כי הוא רק נפתח וכבר היתחילו ליכתוב תגובות ולהכנס מבקרים רבים... להיתראות מאלדר boskila.goop.co.il

וואי כיאילו מה היא אמרה אתה הגזמת ומגיע לה

היא המנהלת של הפורום קודם כול היא יודעת מה היא אומרת ואם היא לא רוצה לשים בקישורים בפורום כי ככה אולי יש סיבה אולי הוא באמת לא מספיק מעודכן , ואם אתה אומר שיהיה הצלחה גדולה אז באמת שיהיה בהצלחה ועזוב אותנו במנוחה XDD

אחי אתה לא צריך להסחף האתר שלך באמת יפה אבל..

אבל הוא לא מעודכן המידע ישן השתנו דברים תיכנס לאתר של מאיה ותיראה מה השתנה אצלה מנסים להסביר לך שהוא לא מתאים כי הוא לא טוב תשנה תמידע ויכניסו אותו הנה האתר ותיראה מה השתנה.. www.maya-buskila.up.co.il

אלדר

אני מצטערת שפגעתי בך ככה זאת בכלל לא היתה הכוונה שלי.... בקשר לזה שאמרתי שהאתר לא מעודכן הכוונה היא שרשומים שם דברים שהם לא נכונים..ואין לי שום סיבה להמציא את זה...אני אומרת לך מה שאני יודעת.... בסה"כ שנינו דואגים מאוד להצלחה של מאיה ואני יודעת שהכוונות שלך הן טובות.אז מצטערת אם נפגעת ויכלת לקחת את זה בצורה קצת יותר שונה... המשך שבוע נעים

לאלדר..

לא ניראה לי שזה היה מכוונה לפגוע... האתר באמת באמת יפה וניראה לי שהשקעת בו המון מאמץ אבל אתה באמת צריך לעדכן אותו.. מהקצת שהכרתי את הילדים פה בפורום הם באמת מפרגנים ואוהבים והכל.. אבל בסך הכל הם רוצים לטובת מאיה.. זה מה שכולנו רוצים פה..{אני לפחות מאמינה ככה} אז אל תיפגע ואל תיקח ללב כי הכל נעשה פה מכוונה טובה אני בטוחה! מהקצת שיצא לי להכיר את ליטל היא ילדה מדהימה באמת! היא מפרגנת והכל.. אז באמת שאין לך ממה להיעלב! =+=+=בהצלחה לכל הנבחנים והנבחנות השבוע=+=+=

nrduk

New member
אני מצטער...

אני השם סליחה שדיברתי אלייף לא יפה פשוט אני מאוד רגיש... מקוה שתביני אותי... בבקשה תגידי לי מה הדברים שלא נכונים באתר? אני יוציא אותם בהקדם האפשרי..... ואז אני מקוה שתוסיפי את האתר לקישורים... ו.. הפורום שלך מפורסם באתר שבניתי.... ועוד משהו... יש כתובת חדשה לאתר: http://www.maya-buskila.pagaz.net/ המשך שבוע טוב ואני מקוה שאת סולחת לי

nrduk

New member
לליטלוש אני מצטער...

אני השם סליחה שדיברתי אלייף לא יפה פשוט אני מאוד רגיש... מקוה שתביני אותי... בבקשה תגידי לי מה הדברים שלא נכונים באתר? אני יוציא אותם בהקדם האפשרי..... ואז אני מקוה שתוסיפי את האתר לקישורים... ו.. הפורום שלך מפורסם באתר שבניתי.... ועוד משהו... יש כתובת חדשה לאתר:
http://www.maya-buskila.pagaz.net/ המשך שבוע טוב ואני מקוה שאת סולחת לי

לאלדר ולכול חברי הפורום ערב טוב

אני לא חדש פה אך רק לפעמים יוצא לי להיכנס לפורום ולקרוא תגובות אני חייב לפתוח לכם את העיניים על משהו שראיתי בשתי האתרים מעיון של שתי האתרים ראיתי שלשתי האתרים יש כמעט את אותם קטגוריות שרשומות באותה צורה מביקורי באתר הרשמי והתכתבותי עם בעל האתר הנבתי כי האתר boskila.goop.co.il משתמש בחומר שלא שלו ולא מזכיר את פרטיו של בעל האתר או כתובתו של האתר הרשמי אשר ממנו נלקחו הדברים כעצה מחבר לחבר הוא יכול לתבוע אתכם על זכויות יוצרים , ראו הוזהרתם . הכוונה הייתה לגבי האתרים הבאים (ראו ההבדלים ) boskila.goop.co.il ו www.maya-buskila.up2.co.il

אני לא רואה בעיה כלשהי

הדברים באתר ידועים לכל וזה לא משנה מי לקח למי סך הכל אין פה עניין של זוכיות יוצרים.

למעלה