מזגן במצוקה

s i g a l d

New member
מזגן במצוקה

מזגן תדירן 2.5 מפוצל וישן. אתמול לאחר מספר שעות של עבודה הוא הפסיק לקרר באופן פתאומי- כיביתי אותו ואחר שעתיים הדלקתי שוב והכל היה בסדר. היום לאחר כמה שעות הוא שבק חיים שוב ולא חזר לעצמו עדיין. פתחתי את המכסה של המעבה בחוץ ואלו הממצאים. יש לי שם גליל אחד לבן קטן (בגודל של פילם) ועוד שניים גדולים- אחד לבן והשני שחור.אני מניח שאלו כולם הקבלים. שני הקבלים הגדולים מקושרים ביניהם. מה שעוד ראיתי זה שהחוטים שמחוברים לקבל הלבן הגדול ( שאליו מגיעים חמישה חוטים)- חלקים שרופים( הציפוי שלהם)- וחלק מהפלסטיק של המהדקים נמס, אבל לא ראיתי שום נתק בין החוטים האלה לקבל. עכשיו אני צריך את חוות דעתכם. תודה רבה רבה.

s i g a l d

New member
אני אף פעם

לא מזמין טכנאי- בטח לא כל כך מהר- אני רוצה לעשות את המקסימום בעצמי קודם. למה אתה לא מפרגן לי קצת
?

מאגר

New member
אני מפרגן לך אבל במקרה זה יש להזמין

טכנאי כי לפי דברך כניראה או שקבלי ההתנעה של המנוע נשרפו, או הקבל של המדחס נישרף ומאחר ולכל מזגן יש את הקבל שלו אתה עשוי גם לא להצליח לתקן וגם לקלקל יותר כי חיבור של קבל לא נכון או בצורה לא נכונה יכולה לשרוף לך את המנוע ואז הנזק יהיה גדול יותר. אז שיהיה לנו רק טוב דורון ט

s i g a l d

New member
היכן ניתן

לקנות קבלים למזגן ( חוץ מאצל טכנאי מזגנים), ושהמחיר יהיה סביר. כמה בכלל אמור לעלות קבל?

מאגר

New member
בבתי מסחר לציוד מזגנים מחירם הוא

מ-20 שקלים עד 150 שקלים תלוי איזה קבל ואיזה תוצרת לאיזה מזגן.

s i g a l d

New member
עוד שאלה קטנה

היכן יש בתי מסחר כאלה באיזור אשדוד או רחובות והסביבה? יש לך מושג אולי?

asher40

New member
לפי האבחנה כי מהדקי הקבל שרופים...

יש סיכוי טוב שהכבל שבק חיים. הייתי מציע לך להזמין טכנאי תוך כדי ציון האבחנה שלך כך שלא יתכן כי הוא "ימציא" דברים. אשר.

s i g a l d

New member
הריני לבשר לכם

שהייתי בנס ציונה- קניתי קבל 45 - הרכבתי, הדלקתי ואני עכשיו ממש רועד מקור. תודה רבה לכל מי שסייע.

למעלה