מזגן דו מאיידי

נצאב

New member
מזגן דו מאיידי

היתרון של מזגן דו מאיידי הוא שישנו רק מעבה אחד בחוץ. ברצוני לדעת מה היתרונות (אם יש) בלהתקין לכל חדר מזגן עצמאי לחלוטין(מעבה לכל חדר) על פני דו מאיידי

גיא 29

New member
בא אסביר לך בדרך הפוכה

החיסרון של מזגן דו מאייד הוא: כאשר אתה מפעיל את 2 המאיידים יחד תפוקת המזגנים יורדת בכ30% ובדגמים מסוימים של הדו מאייד(תדיראן למשל) כאשר יש תקלה באחד המאיידים/מעבים לא תוכל להפעיל את המזגן השני... בקיצור תתקין את זה רק ממש ממש אם אין לך מקום.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifמזגן דו פיצולי

מזגן דו פיצולי של אלקטרה זה שני מזגנים באריזה אחת כך שכול אחד עובד בניפרד ואין שום בעיה אצלי קיים מזגן כזה כבר 6 שנים ולמעט גז שהוסיפו השנה לא היו בעיות

גיא 29

New member
למיטב הבנתי

הוא שאל יתרונות דו מאייד לעומת 2 מזגנים ולא שאל מה יש לכל אחד בבית... נ.ב תקרא את דפי הנתונים ותראה שבהפעלת 2 המזגנים יחד ההספק יורד ב30%....

סינאן

New member
בסוף לא הבנתי כלום

היי אני יודע שלכל מזגן יש מאייד בתוך החדר ומעבה בחוץ המזגן שהוא מדבר עליו אני מבין שיש שני מאיידים כלומר שתי יחידות קירור על מעבה אחד ומדחס אחד? אז מה עדיף בסוף מזגן בכל חדר?

גיא 29

New member
לא בדיוק

מה שהוא מדבר עליו זה שתי יחידות פנימיות ושתי יחידות חיצוניות שכלואות במארז אחד ומה שמומלץ זה 2 מזגנים רגילים מאחר ובדו מאייד יש הפסדי ניצולת של 30%

מאגר

New member
../images/Emo52.gifתבדוק את מצב המזגן שלך

לא צריכה להיות שום ירידת הספק בשום מצב רק אם המזגן לא בסדר וזה מנסיון של שנים

BOLDER

New member
maagar

slicha aval hou zodek im ata mishtamesh b-2 hayehidot bo zmanit yesh nefilat hespek shel 30% biglal meabeh meshutaff. ma laasot hou zodek... koby

גיא 29

New member
אתה לא מבין כלום במיזוג

וחושב שאתה מבין אני בעל מקצוע בנושא חשמל מיזוג וקירות גבס כל מה שאתה כותב בקשר למיזוג זה רק שטויות אז אנא ממך תפסיק עם זה

למעלה