מזגן טוב?

shahafz

New member
מזגן טוב?

אני מתכונן לרכוש מזגן מיני מרכזי של אלקטרה EMD1200H. 1. המזגן מפורסם כ- 4.2 כ"ס. האם יש לי מה לחשוש מכך? בדרך כלל המזגנים הם 4 או 4.5 ואילו 4.2 נראה כמו "קומבינה". דרך אגב ה- BTU אכן בין 4 ל- 4.5. 2. מה ההבדל בין EMD1200H ל- EMD1200, הבנתי שזה קשור לבקרת לחות.במה מדובר והאם זה מיעל את עבודת המזגן.

עד שגיא 29 מגיע תחפש בטבלאות

שהוא צרף באחד הדיונים על הספקים לעומת שטח ותבדוק אם בכלל מה שהציעו לך הוא מתאים לשטח מבחינת הBTU . כו"ס זה תרגום חסר משמעות של הספק. יש המחלקים ב12,000 ויש בפחות אז אולי ככה יצא למישהו 4.2 . זה כל כך לא חשוב ולא יקרר לך פחות לעומת מזגן אם יש לו אותו BTU ורק מתורגמן אחר שיגיד 4.5 מה שחשוב זה האם מתאים לחלל שאתה רוצה למזג!!!

shahafz

New member
חיפשתי ...

את השלב הזה עברתי ואכן ה- BTU מתאים לשטח הדירה.

אז זה מה שחשוב!!!

היי מאחר וכוחות סוס זו מושג לעמך, בנושא מיזוג ואין לו שום קשר לצרכיך האמיתיים, אל תתרגש אם החברה או המתקין שלך תרגמו כך ולא אחרת. אז אל תתרגש מהסוסים, פשוט תבדוק בחוזה שלך ועל המזגן בכמה BTU מדובר. ובאמת תחכה לגיאצ´וק. אני חושבת שהוא ירגיע אותך גם.

גיא 29

New member
emd 1200

מזגן בעל תפוקת קרור של 41,800btu מסוגל לקרר חלל של עד 80 מטר בתנאי אקלים "קשים"(בטמפ´ חיצונית של 33 תבטיח טמפ´ של 24 בבית מגורים)

shahafz

New member
85 מטר

הדירה 85 מטר, ואם תוכל לענות על השאלה השניה. ההבדל בין המזגנים.

גיא 29

New member
ככה

הדירה היא 85 מטר או השטח למיזוג הוא 85 מטר? לגבי הH אין אותו בקטלוג איפה ראית את המזגן? אם זה בקרת אקלים אז חבל על ההשקעה זה דבר מיותר..

shahafz

New member
85 למיזוג

אני יודע שה BTU מתאים לשטח שצריך מיזוג, 85 הוא השטח כולל מקלחות לכן הנטו למיזוג יותר קרוב ל 80.לגבי ה H זה נמצא בקטלוג באתר אינטרנט של אלקטרה, עד כמה שהבנתי מדובר בבקרת לחות לא בבקרת אקלים. מה ששמעתי עד עכשיו זה דבר טוב.

למעלה