שזה עולה כסף. מזגן במטוס זה: א. - קניה של עוד נניח 5000 דולר ב. - התקנה עוד כ - 5000 דולר ג. - והכי חשוב עולה בתצרוכת דלק כמו במכונית + תחזוקה שוטפת. ובימים אלו כאשר החברות בקושי מחזיקות את עצמן ודאי שאין להן ראש להעניק צופרים ללקוחות. האם היית מוכן למשל לשלם עוד נניח 50 ש"ח לשעה תמורת מזגן????????? אני כן אבל אני גם בטוח שרוב רובו של ציבור השוכרים לא יסכים. אולי הפיתרון שיותקן מזגן במטוס אבל עם מפתח מיוחד. מי שיסכים לתעריף "מזגן" יקבל מפתח מיוחד ויוכל להפעיל את המזגן. מה אתם אומרים חברה?????????????? הייתי רוצה לשמוע דעות - מעין סקר צרכנים בנושא המיזוג!! אורי
לרוכשי ססנה 172 חדשה מוצע מזגן כאופציה בתוספת 11000$..... יותר ברצינות: בארץ הופעלו לאנס ו-172 (מתאים לעמותת בז לא?) עם מזגנים בעלי STC. לפני כשנה סיפר לי טוביה גושן שיש קיט מזגן אשר לדבריו אין בעיה להתקינו במטוסים קלים.
חיים רווה הבעלים של חברת אוטוקור פיתח מזגן למטוסים בעלויות לא כל כך גבוהות כמו שהוזכר פה. המזגן שוקל כ 15 ק"ג . יותר פרטים ניתן לקבל ישירות אצל חיים 039342080
ב- CDM (זכרונו לברכה) שטס באויה היה מותקן מזגן. ההוראות היו לא להפעיל אותו בהמראה ובטיפוס הראשוני. טסתי במטוס כמה פעמים ולא זכור לי אם המזגן היה יעיל, לעומת זאת המטוס זכור לי כמטוס יפה ומאובזר אבל "עגלה".