מזגן של השכנים מטפטף על חלון חדרי

rsm130d

New member
מזגן של השכנים מטפטף על חלון חדרי

שלום,
אני גר בקומה 3 מתוך 8.
כבר זמן רב שהמזגן של בעלת דירה בקומה 5 מטפטף על הסורגים שלי בחדר + על הגגון של קומה 2.
כתוצאה מזה, אני סובל פה משתי בעיות:
1. רעש כתוצאה של המים הפוגעים בגגון של קומה 2.
2. מים שנשברים במפגש עם הסורגים שלי ויוצרים רטיבות על אדן החלון ופנימה לתוך החדר.

אני בקושי יושן בלילה.

כול ניסיונותיי לדבר עם בעלת דירה קומה 5= ללא הצלחה.
ביקשתי ממנה להיכנס לביתי שתראה לבד שזה מגיע מהמזגן שלה, נענה בשלילה וצעקות שזה לא ממנה.
ביקשתי ממנה שלפחות תזיז טיפה את הצינור הצידה, אותו הדבר היא צועקת שזה לא ממנה, ושאפסיק לעקוב\ להטריד אותה בקשר לזה.

בקיצור, אין עם מי לדבר.

מה עושים במצב כזה?

תודה

shlang

New member
שלח לה מכתב ותציין כי במידה ולא תתקן

את המפגע תיאלץ להגיש נגדה תביעה אצל המפקח על המקרקעין. אם ניתן לצלם את הטפטוף - תצלם לראיה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
השאלה אם אתה רוצה לאכול את הענבים או לריב עם השומר

בדוק אם יש לך גישה לצינור המטפטף, אם כן סדר לו הארכה, המחיר של מטר צינור לא בשמיים, במידה ואין גישה אלא רק מדירתה - עלה אליה, אמור לה שאתה רוצה להאריך בעצמך את הצינור שלה
זה יהיה הרבה יותר מהר, הרבה יותר בזול והרבה פחות עגמת נפש מאשר להיגרר למריבות ומשפטים - ואם היא תראה שזה באמת ממנה ושאתה נחמד אולי גם תסכים לשלם לפחות חלק מההוצאות (והרי מדובר לכל היותר בכמה עשרות שקלים.)

zammy

New member
צודק אבל לא פשוט

ניסית פעם לחבר צינור כזה?
אני לא איש מקצוע , בשביל זה אתה צריך להיתלות על החלון החוצה אל מתחת למזגן , להתעסק עם צינור ישן שמחובר שם ולהחליף אותו באחר...

rsm130d

New member
תעזור לי בבקשה בתחום המשפטי ולא איך להרוג את עצמי

1. בשביל להעריך צינור של מזגן יחידה חיצונית, צריך להיות עם חצי גוף בחוץ עם אחיזה במשהו או איכשהו להיתלות. אני לא מתכוון לסכן את עצמי ולא מתכוון להרוג את עצמי.
בשביל זה יש בעלי מקצוע שלהם יש ציוד מתאים, וניסיון בזה.

בכול מקרה, פניתי כמה פעמים לבעלת הדירה, ביקשתי ממנה שתכנס לביתי ותסתכל שהטפטוף מגיע מהמזגן שלה.
תגובה שלה= סירוב + כעס עליי שהיא בן אדם עובד, וזה לא מעניין אותה, וזה לא ממנה ושאפסיק להטריד אותה.

גם אם רציתי לפתור את זה בדרך שלום ולשלם לבעל מקצוע שישים חתיכת צינור, אי אפשר כי הבעל מקצוע צריך לעשות זאת מהדירה שלה.
והיא כאמור תסרב להכניס את הבן אדם שיעשה את זה.

עכשיו אם אני רוצה לגרור אותה לבית משפט (אין לי ברירה אחרת), אני צריך להזמין בעל מקצוע שייתן חוות דעת שהטפטוף הוא מדירה X קומה Y.

היא הרי לא תיתן לו להיכנס לביתה.

איך אני עושה את זה?

תודה

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
איך אתה עושה זאת ?

מלבד בעל המקצוע שיתן חוות דעת אתה גם לוקח עורך דין ומשלם שכר טרחתו, ממתין לסיום המשפט (שיכול להימשך גם 6 שנים) ומקווה שהשופט יפסוק לטובתך כך שתוכל לכסות חלק מהוצאותייך

אילן די

New member
זה נשמע כמו טעות פטאלית.

בוא ננסה לנחש מה השכנה מקומה 5 תעשה כשבעוד חודש המזגן שלה יתקלקל מסיבה כלשהי.

Nemesis001

New member
לחלופין, יש לי תחושה שצינור שלא יורד עד למטה

באורח פלא נוטה יותר להסתם ממסטיקים.

למעלה