מזגן-

מחפש המלצה למזגן זול (עד 1500 שח) לחדר 10 מ"ר.

לא משנה לי מותג, רק שיהיה אמין עם מינימום תקלות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מחפש המלצה למזגן זול (עד 1500 שח) לחדר 10 מ"ר.

לא משנה לי מותג, רק שיהיה אמין עם מינימום תקלות.
1. גם אם אין אושר עד באזורך, אפשר לנסוע ולמצוא אושר עד כלשהו. לעתים הנסיעה מצדיקה זאת.
2. יש לי חבר שרכש טלוויזיה ענקית באושר עד, מאותו מותג ובמחיר מגוחך. אבל כשראיתי את התמונה שהמסך הזה מציג, לא מצאתי שום קשר בין הצבעים שראיתי לבין הצבעים שבמציאות. אז... אולי במזגנים זה שונה, כי BTU נשאר BTU, הן אם מדובר במזגן של סמסונג או במזגן אחר, ובכל זאת, לא הייתי בונה על זה.

כמה כ"ס / BTU צריך ל10 מר?
SAGA טוב?
טורנדו בסדר גודל מחירים אלה רלוונטי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כמה כ"ס / BTU צריך ל10 מר?
SAGA טוב?
טורנדו בסדר גודל מחירים אלה רלוונטי?
מה מצחיק? SAGA היה זהה בעבר לאלקטרה אבל הוא היה זול מאלקטרה, וכנראה שהיה נחות במידת מה מאלקטרה, שדרשה מהם "תוספות".
כיום SAGA מספקת מזגנים למתחרה אחר והסיפור דומה.
אז אם אתה מחפש זול, זהו מותג שיתאים לך.
אבל אם אתה רוצה משהו קצת יותר מוצלח, לך על מותג מוכר, שגם הוא יספק לך את הSAGA, אבל בגירסא "משופרת".
לי אישית היה בעבר מזגן אלקטרה, ולא הייתי מרוצה ממנו יתר על המידה... אז נראה כי גם שם, ה-SAGA לא היה מי יודע מה...

יוסי זיו1

Active member
מה מצחיק? SAGA היה זהה בעבר לאלקטרה אבל הוא היה זול מאלקטרה, וכנראה שהיה נחות במידת מה מאלקטרה, שדרשה מהם "תוספות".
כיום SAGA מספקת מזגנים למתחרה אחר והסיפור דומה.
אז אם אתה מחפש זול, זהו מותג שיתאים לך.
אבל אם אתה רוצה משהו קצת יותר מוצלח, לך על מותג מוכר, שגם הוא יספק לך את הSAGA, אבל בגירסא "משופרת".
לי אישית היה בעבר מזגן אלקטרה, ולא הייתי מרוצה ממנו יתר על המידה... אז נראה כי גם שם, ה-SAGA לא היה מי יודע מה...
משה, אתה טועה בגדול SAGA זה שם מותג בלבד למזגנים הזולים של טורנדו ולא של אלקטרה.

em28

Well-known member
קניתי באושר עד 1 כ"ס של MULLER, ההתקנה עלתה יותר מהמזגן - עובד כבר שנתיים בלי בעיות (חימום/קיררור).

יוסי זיו1

Active member
עוד נקודה, אחרי מה שאכלת מרורים עם השיפוץ שלך אתה מחפש מזגן זול שיתקלקל/לא יעבוד טוב שיהיה לך על מה להתלונן כאן ? תשקיע עוד סכום קטן וקח משהו יותר טוב עם אחריות ועם אבא ואמא, אגב, למזגני מולר שמוכרים באושר עד כשמחפשים חלקי חילוף בפורומים המקצועיים אנחנו שולחים אותם לחפש בקופה ראשית.

למעלה