מזג אוויר חורפי בהמשך השבוע+מצב הים

בועז ד

New member
מזג אוויר חורפי בהמשך השבוע+מצב הים

לחברים שלום: החורף יחזור בימים ב-ד הים היום גלי וימשיך להיות מסוכן לרחצה לפחות עד יום ד בועז

lizard

New member
תודה בועז.

אתה מכיר אתרי אינטרנט שנותנים מפות סינופטיות סימולציה וכדומה ? תודה מיכה

SKIPER2

New member
מזג אויר

תוכל לקבל ולהתעדכן בכל הקשור למזג האויר ובצורה מקצועית בפורום מזג אויר כאן בתפוז כולל מפות סינופטיות וכו´ מאוד מומלץ

בת ים

New member
תודה../images/Emo6.gif

ראיתי היום את הים, יש ירידה אבל עדיין גלי וסוער. נקווה לימים בהירים יותר בתיה

SKIPER2

New member
מצב הים

יצאתי הבוקר לשוט בשעה 07.00 ים נהדר סוולים של 04.06 לא יותר כיף ( חוץ מהאובך ) חזרנתי בשעה 12.00 התחיל לעלות אבל לא רציני הלוואי וישאר כך כל השבוע

בת ים

New member
רגע אחד אני משפשפת את העינים../images/Emo6.gif

למישהו בפורום יש סירה
הכן יצא לי לראות הים בבוקר מרחוק נראה רגוע מקרוב סוולי, אבל נראה לי שעכשיו הכל משתנה-נכנסת רוח מערבית. בתיה

SKIPER2

New member
סירה

לא ברור לי במידה וברשותי יאכטה עלי לעזוב את הפורום או לחילופין למכור אותה

R-o-i

New member
כן , יש לנו סירה (לנו = לאבא שלי) ו

בקשר למצב הים אני יכול לעדכן כל יום (במידה ויצא לי) אני גר בטיילת בת-ים החלון של הסלון הוא לכיוון הים כלומר איך שאני קם בבוקר אני רואה את הים אם טוב הולך לשחות עם לא טוב הולך לגלוש בעצם איך ים יכול להיות לא טוב ???? רועי

בת ים

New member
אהבתי......./images/Emo45.gif

רועי כתב: בעצם איך ים יכול להיות לא טוב ???? נשמח אם תעדכן אותנו...מה טוב ממראה עינים? תודה בתיה

בת ים

New member
אתה חופשי לבחור../images/Emo6.gif

האמת? לכולם מקום של כבוד. עם סירות, אופנועי ים, גלשנים ,קטמרנים , צוללות ונושאות מטוסים (בתקווה שלא שכחתי אף אחד
) וגם לחברים עם חלומות ועם תקוות. בתיה

אכזבה ../images/Emo10.gif

כבר חודשיים אני מחכה להפלגת זמן-ים בחופשת פסח לקפריסין (של אזימוט). ממש ספרתי את הימים... מיום חמישי כל יום אומרים מחר והיום כבר הוחלט לבטל לגמרי. איתן הגדיר את מה שצפוי לנו בדרך לקפריסין "מכבסה": סוולים ממערב ומזרחיות חזקות. למדנו שעור חשוב - לא מתעסקים עם מזג אויר לא יציב. עכשיו מחכים לתיאום מחדש של כולם. חוצמזה אהלן כולם, אני קוראת אותכם מהקמת הפורום ומחכה כבר שיהיה לי מה לספר. לא הפלגתי מאז הטסט שהיה באוקטובר וזה כואב... אם אתם מארגנים מפגשי הפלגות אשמח להצטרף ולהשתתף בהוצאות שכירה וכד´.

lizard

New member
גם אני הייתי בדרכי לקפריסין..../images/Emo10.gif

כשהגלים התחילו לכסות את ההאץ´ הראשי ביכטה (הזה שמעל הסלון) וכשהתורן עשה רושם שהוא הולך ליפול הסקיפר סובב את היכטה חזרה לארץ. מקווה מאוד שתהיה לך הפלגה נעימה בקרוב מיכה

בת ים

New member
גם אתה מיכה, תתחיל ל../images/Emo6.gif

כבר אמרתי לך שהסקיפר שלכם היה חסר אחריות לצאת בכלל? (אבל כנראה שזה לא היה תלוי בו אישית אהה?) אבל כבר דיברנו על זה
בהצלחה בשייט הבא בתיה

lizard

New member
אני לא כועס או עצוב יותר מידי...

כל חוויה בים היא חוויה. למדתי טוב איפה למצוא את כל המקומות שינה הטובים ביכטה...חחח מיכה

R-o-i

New member
מתי לעדכן ?

לקראת סוף שבוע ? יש יום מיוחד ? בשבילי זאת לא טירחה רועי

למעלה