מזג אוויר קייצי?

מזג אוויר קייצי?

אז היום היה יום הזוי ומוזר, חם היה פה בב"ש, וזה הזכיר לי מלא דברים כאלה מוזרים והיה מזג-אוויר של פסטיבל, ממש, וכל כך בא לי שזה מטורף לצערי אני לא אהיה בבוםבמלה, כי עוד לא יצא לי לכתוב על זה פה אבל אני במשלחת של הצופים לארה"ב במשהו שנקרא קראוון, שזה חבר'ה שנוסעים בקהילות יהודיות ומופיעים ומדריכים, אז יש כל סופ"ש חזרות וכל פסח וזה ואז גם נזכרתי במפגש פורום, ווואלה התגעגעתי אליכם :) אז דיברתי על ניצ ושיר בשיקשוק הבא יש מצב שאני אבוא :) בקיצור, בשורה התחתונה- ממש ממש בא לי הופעה, של השוטים זה אפילו אליפות אז מתי הכי קרובה?

השיק שוק הבא זה עוד יומיים

בא ?

תגידי....

יש לי טונ ה, אבל טונה של בגדים שקטנים עלי גדולים עלי יפים מידי פחות מידי... כל מיני... יש לזה מקום שמה בשיק שוק שלכם?

מימך..... ../images/Emo6.gif

ובלי קשר אני אוהבת מאוד את האזור שלכם... בשמחה הייתי נודדת לשם.... אם הייתה לי סיבה...

חחחח סבבה יאללה

היום היה שיק שוק חבל שלא באת. ובעיקרון זה כל יום שישי בתחילת החודש..... תבואי בכייף כייף יהיה שווה! תבואי עם שקיות

DidjiT

New member
זאת אומרת ש...?

אתה בא מחרתיים לזכרון? חחחח ושמעתי על הקראוון הזה, נוסע? יפה לך !! בהחלט יפה לך!! :)

מה? אויש נכון.. חח

אין דבר אז השבוע לא נבוא כי יש לי סמינר........ אבל למה לא הזכרתן? לא משנה... חודש הבא :)) סופשבוע נעים:))

למעלה