מזג אוויר

tamarhp

New member
מזג אוויר

בויינט כתוב שמחר יהיה חם מהרגיל ובתדריך היומי (האפליקציה המובנית בגלקסי שלי) יש סמל של ענן. בקיצור אשמח להמלצה על אפליקציה טובה, עדיף אחת עם ווידג'ט, למזג אוויר, ושיהיה אפשר לסמוך עליה...

פסטלית

New member
לא סותר... אצלי בווידג'ט יש ענן ו- 30 מעלות

זה גם מה ששמעתי ברדיו.. שיהיה חם ובערב יתחיל להיות מעונן... בכל מקרה הוידג'ט שלי: forecast info

Or Amit

New member
משתמש בiLMeteo

שבניגוד למה שעשוי להשתמע משמה היא לא ישראלית, אגב. ווידג'ט נוח, נותן תחזית לפי מיקום וכמובן אפשרות לחפש לפי מיקום בעולם\בארץ. תחזית 5 ימים קדימה ופירוט לשעות (לפי אינטרוולים של 3 שעות כל פעם)

tamarhp

New member
אני מחפשת בעיקר תוכנה אמינה...

עד כמה שאפשר להיות אמין כשמדובר בתחזית מזג אוויר... אתם מרוצים מהאמינות של התחזיות שיש אצלכם? (זה היה נורא מבאס שפעם בדקתי מזג אוויר באיזשהו אתר שאמר שיהיה גשם בערב, אז תכננתי להוריד כביסה בערב כשאני אחזור מהעבודה, ובסוף התחיל בצהריים.. זה היה גם נורא משעשע לשמוע ברדיו שאולי יהיו מעט גשמים בצפון וזהו, בזמן שהייתי ברכב באיזור השומרון באמצע גשם...)

PJ Girl

New member
תראי... פשלות כאלו תמיד יכולות להיות....

מזג אוויר הוא לא מדע מדוייק. אני עם התוכנה שבוע (מכשיר חדש) ובינתיים היא בסדר....

Shpritz

New member
משתמש בfancy widget pro

בתשלום, אבל ביננו - זו לא כזו בעיה היום.. אם אתה לא נגד זה. וגם אצלי מחר רשום גשם - אם כולם אומרים גשם - כנראה שמחר יהיה גשם

da^Lord

New member
התוכנה הכי מפוצצת במידע שאני מכיר

weatherbug תחזית לפי מיקום אם ה FPS פועל, ולפי הערכת מקום אם הGPS לא דלוק. תחזית ל 5 ימים הבאים כולל תיאור מילולי צילום לווין (GOOGLE EARTH) שמופיעים בו העננים כיוון ומהירות הרוח מראה את הטמפרטורה במספר קטן וכחול בשורה העליונה של המכשיר.

tamarhp

New member
מגניב... :)

עכשיו אני צריכה לבחור איזו אפליקציה לנסות קודם

מצטרף תושמעי סיפור

אני משתמש ב: weather channel והיום ב7 בבוקר ראיתי שב 11 יהיו 26 מעלות אז רציתי לשלוח את הבן שלי לגן עם סנדלים וחולצה קצרה אבל משהו היה חשוד כי השמיים נראו אפורים (הרצליה). פתאום גם התחיל לרדת גשם זלעפות וחמתי אמרה לי שיהיה קר. מזל ששמעתי לה ושלחתי אותו עם מעיל ונעליים. אולי היה משהו חד פעמי אבל אם לא אז גם אני אשמח לדעת על אפליקציה מהימנה למזג אוויר.

Shpritz

New member
קרס לי המכשיר ../images/Emo10.gif

אחת מן הפעמים היחידות שהוא פשוט קפא לי.. באמצע משחק שהורדתי.. אולי הוא אשם - עוד נבדוק בעתיד. בכל מקרה, אחרי שהוא קפא ואחרי שהוא עלה, הלאנצ'ר פרו פלוס שלי נעלם כלא היה - פשוט נבלע - אף על פי שהוא מותקן במכשיר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל לא הצלחתי - קיבלתי שגיאה שאומרת שהעידכון לא הצליח או משו - מאוד מוזר. שבוז ומוכה חשבתי וחשבתי, ואז אמרתי "יאללה נתקין את הגו לאנצ'ר!" אז התקנתי.. נחמד. פיצ'רים חמודים ואפשר להוריד לו וויג'ט מיוחד של מזג אוויר - הורדתי - נראה טוב, יש אנימציות של.. גשם! כן כן, יורד גשם

למעלה