מזג אויר סוער ואפור בחוץ וגם אצלי בפנים

Sודית

New member
מזג אויר סוער ואפור בחוץ וגם אצלי בפנים

עצוב, עצוב לי מאוד.....תתנהגו אלי יפה, אני עם ואליום להרגעה. יש לי היום טיפול רציני מאוד - טיפול שיניים לא נעים לגמרי. אני כבר שבוע בלחצים נפשיים בגלל זה ולוקחת מאתמול ואליום להרגעה. כרגע אני דיי רגועה אבל הפחד לא עובר, כולי רעדה וחלחלה. רופא שיניים היה עבורי תמיד השד הכי גדול שישי והנה היום זה מגיע. זריקות, עקירות, הלבשת גשר זמני עד להשתלות......נשבר לי.....לו'כולה יותר. יש לכם משהו מרגיע לספר לי? אולי כמה מילות עידוד? מה אני היחידה שנכסנת לכזאת קריזה בגלל טיפול שיניים? ובכלל מה דעתכם על השתלות? מישהו מכם עבר? איך היה? אני בפחד היסטרי.....ה צ י ל ו....... בבקשה תרגיעו אותי קצת......

Sודית

New member
תודה סופי - אני ממש זקוקה לזה

מרגישה כל כך חסרת אונים

EK55

New member
הרופא יתן לך זריקה נגד כאבים.אז למה את מפחידה

את עצמך. אני עברתי השתלות שיניים. זו ההמצאה הכי טובה שהיתה אי פעם בכל השנים. לא טוב להתעסק בכתרים שפוגעים בחניכיים ואוספים תחתם שאריות נאוכל. נכון ששתלים יקר מאד,אבל שווה כל שקל שמשלמים.

Sודית

New member
כי יש לי מאז ומתמיד טיפול-שיניים-פובי

בצורה מוגזמת לגמרי ואני מצליחה להתגבר על זה.

הדבר היחיד

שתרגישי זה את הדקירה הקלה של ההרדמה אחר כך הכל רדום ולא תרגישי כלום חבל על הפחד יקירתי... לפני שההרדמה תפוג תקחי כדור להקלת כאבים שגם זה לא בטוח שיהיה לך והכל יעבור בשלום. אני עברתי לפני שלוש שנים טיפול מקיף ועשיתי את זה בחודש...כל פעם חמש שעות על הכסא.. הכל רדום והכאב לאחר מכן נסבל...ובסופו של דבר, וזה הכי חשוב יהיה לך, פה יפה...חיוך מושלם...שווה את המאמץ. מחזיקה לך אצבעות

אפי 7

New member
סודית - קחי הכל בנחת - היום עם הזריקות

זה משחק ילדים - מדברת מניסיון (השתלות וכו') - הכאבים כשלא מטפלים גוברים על כאבי הטיפול. התוצאה מקדשת את כל התהליך. סיפורון על חדר קבלה אצל רופא שיניים (אמיתי): ישבתי בחדר קבלה של רופא שיניים שלי, ישבו גם אמא ובת בת 15 לערך. שומעת ויכוח ביניהם: אמא: את תיכנסתי ותטפלי בשיניים. בת: לא רוצה, מפחדת מהזריקות. אמא: אנחנו נוסעות מחר לחו"ל אם את לא נכנסת נשאיר אותך בבית. בת: לא אכפת לי, לא רוצה. וכך המשיך הויכוח. האם התייאשה וקמה ללכת. בקשתי סליחה ואמרתי שאני רוצה לומר משהו לנערה - האם הסכימה. אמרתי לבת בבקשה תיכנסי עמי לחדר השני - שהיה ריק - אני רוצה לומר לך משהו. נכנסנו. אמרתי לה - אני בן אדם זר לך ודורשת אך ורק את טובתך - תאמיני לי עברתי הרבה טיפולים מגיל צעיר, קבלתי הרבה זריקות, ואני מבטיחה לך זה פשוט לא כואב, דקירה קטנה שכמעט את לא מרגישה בה, אפילו פחות ממכה קטנה שאת מקבלת מנפילה או ממשהו אחר מדי פעם (כרגיל אצל ילדים). השתכנעה - נכנסה - כשיצאה עם חיוך, שאלתי אותה: נו? זה היה נורא? ענתה לי, יו, ממש לא הרגשתי, זה קלי קלות. האם הודתה לי - והן יצאו רגועות מהקליניקה. שבת טובה אפי

EK55

New member
סודית.כאשר הייתי נער בוגר.הלכתי לרופא שיניים

עולה חדש קמצן מפולין. חסך את הזריקה. הוא היה עושה לי טיפול שורש ללא זריקה. היו לי כאבי תופת בזמן הטיפולים. בזמנו חשבתי שזה נורמלי וכך צריך להיות. הייתי אמיץ לב ותמיד התאפקתי בזמן שהוא קדח עמוק לתוך העצב.

maxima

New member
סודי...גם אני פחדתי פחד מוות

מרופא שיניים עד שיום אחד בת דוד שלי שלחה אותי למומחה... ( יש רופא שיניים ויש מומחה מומחה לחניכיים, מומחה לטיפול שורש, מומחה להשתלות וכד') הזנחתי את השן כל כך הרבה זמן שהיה צורך בניתוח עמוק כי הדלקת הגיע לעצם של הלסת....בקיצור הוא ניתח ותפר ועשה כ מה שצריך ותאמיני לי לא הרגשתי כלום לא בזמן הניתוח , לא אחרי ולא בכלל מאז אני לא מפחדת אבל הולכת רק למומחים זה עולה הרבה יותר אבל שווה כל גרוש

תימני 55

New member
מה אני מגיד לך סודיתי

קחי תימני קטן לסופ"ש הצלחה מובטחת וחוצמזה...גמני לא אוהב רופאי שיניים לא בגלל הכאבים בפה בגלל הכאבים בכיס....

Sודית

New member
עכשיו את אומר?

ותאמין לי שלי יותר כואב בלב, בנשמה במוח..... ושלא לדבר על כמה זריקות שאני הולכת לקבל עוד שעה.....שיט, שיט, שיט.

Sודית

New member
זהו, אני בדרך לאינקוויזיה - תרחמו עלי

מקווה שאחזור מאופסת......אין לי נשימה.....

גלי130

New member
היי סודית והיי כולם

מזמן לא ביקרתי והנה אני פוגשת את סודית בשיא המסכנות. אז גמאני עברתי השתלות. כל הפה אצלי יפה אבל מושתל. זה לא נורא כל כך. סתם לא כזה נעים אבל שווה את המאמץ. היום אין כאבים ! קחי משככי כאבים לאחר הטפול לפני שהכאב יגיע. מה לעשות? צריך לעבור משוכות בחיים הרי את יודעת. אבל ברצינות - אחר כך אפשר לחשוף שיניים יפיפיות בחיוך ענקקקקק

למעלה