מזג האוויר בפולין

מזג האוויר בפולין

שלום לכולם, אני טסה בימים הקרובים למסע לפולין-דבר שחיכיתי לו הרבה זמן ואני לא מאמינה שזה מגיע... ברצוני לדעת מהו מזג האוויר בפולין (ורשה, קרקוב וכו') בימים אלה של השנה...או אוכל לברר זאת דרך האינטרנט.. כי הבנתי שלמרות הקיץ ישנם ימים עם מזג אוויר הפכפך.. אשמח לקבל תשובה

eliya59

New member
כשאני הייתי שם

24/7-2/8 היה ממש ממש חם, לא רגיל לאירופה.. מה גם שאין להם מזגנים בחדרים והמזגן שהיה באוטובוס שגם ככה היה חלש התקלקל באמצע המסע, רק ביום שישי בערב ירד טפטוף קל אך החום נשאר, ובלילה האחרון ירד גשם חזק מאד והתחיל להתקרר קצת אך הוא נחלש במשך היום. אני מציע ללבוש בגדים קיציים ולבוא עם מטריה..

בוואלה יש מזג האוויר תבדקי שם

אני הייתי בשיא החורף (שלג חחח) אז אני לא יכולה לעזור לך אבל תבדקי בוואלה

אני טסתי באפריל האחרון../images/Emo104.gif

והיה ממש, אבל ממש חם אשכרה הסתובבנו שם עם חולצות קצרות רק ב-3 ימים האחרונים ירד גשם אז קחי איתך בגדים קצרים אבל גם כמה זוגות של מכנסיים וחולצות ארוכות ומטרייה (לא לשכוח)

אנייי חזרתי לפני כמה ימים... ב10.8

וכולם היה בשוקק היה ממש קר... אני הייתי הכי בסדגר למה הבאתי גם בגדים קציים וגם ז'קטים וגם סווצ'רים וגם גופיות לשים מתחת וגם חולצות ארוכות קיצר את כל הסוגים הבאתי.. הכי קל להביא ג'קט וחולצה קצרה או חולצות ארוכות רק ביום הראשון יכלתי להסתובב עם קצר.... אירופה זה מזג אוויר משוגעע אי אפשר לדעתת.... אבל תביאי ארוך אחרת חבלל על הזמן

sHiRaNii

New member
מזג האויר

המסע שלי היה שנה שעברה 19-26.9 שזה בערך התקופה הזאת, והיה שם קר... לא כפור אימים ולא היה גשם או משהו כזה אבל היה קר... אצלם זה נחשב סתיו אבל אצלינו זה קור של חורף...

למעלה