מזג האויר באנטליה עכשיו

ואנה

New member
מזג האויר באנטליה עכשיו

האם מישהו יכול לעדכן אותי במזג האויר באנטליה עכשיו? לפי אתרי האינטרנט, הוא מוגדר מעונן חלקית והטמפרטורות די נמוכות אנחנו מתכננים נסיעה לנופשון בקלאב ואני מאד בונה על הבריכה והים האם אני עומדת להתאכזב? מועד הטיסה כנראה יהיו בעוד שבועיים, זה כבר די קרוב למאי הייתי מצפה שדווקא יהיה שם כבר חם, אבל בנתיים לפחות לפי הדיווחים נראה שפה יותר חם משם. מישהו?

להתעדכן קרוב למועד הנסיעה

אין לך ברירה אחרת. אתרי האינטרנט, כמו שציינת, נתנו לך מידע על היום. אין כל אפשרות לדעת מה יהיה מזג האוויר בעוד שבועיים. כמו שפה בישראל יש שינויים מיום ליום, כך גם באנטליה. שם לא יותר חם מאשר בישראל, כך שעל זה אין לבנות ציפיות.

ואנה

New member
אני אסביר את עצמי...../images/Emo9.gif

כמובן שאינני מצפה מאף אחד להגיד לי מה יהיו הטמפרטורות שם עוד שבועיים אבל אם מישהו חזר משם ממש בימים האחרונים, אשמח לשמוע מה מזג האויר שם עכשיו זה בכל זאת יתן לי איזושהי אינדיקציה לגבי השבועיים הקרובים יש את האתר של CNN שנותן תחזית של 5 ימים קדימה אבל בכל זאת אשמח לשמוע רשמים ממי שהיה שם בימים האחרונים... תודה :)

מבינה את מצוקתך

אני יודעת מה משמעות מזג האויר לכל נסיעה לחו"ל, אבל באמת שאי אפשר לקבל הערכה, גם לא ממי שחזר זה עתה משם. עונת המעבר היא עונה הפכפכה, באנטליה כמו בישראל, וישנם שינויים גדולים מיום ליום. לא הייתי נותנת יותר מדי אימון באתר של CNN - מנסיוני הוא הכי פחות מהימן. האתר הטורקי שבקישורים יותר מדויק, וכן אתרי מזג אויר שונים אחרים שאני נעזרת בהם בנסיעותי. בכל אופן לגבי רחצה בבריכה או בים, אם יהיה לך מזל וישרור חום רציני, תוכלי ליהנות מכך. בעונה זו של השנה המים קרים מאוד עדיין.

למעלה