מזדהים עפ המישפט? ועם הזמן,,

מזדהים עפ המישפט? ועם הזמן,,

על פי ניסיון אישי שלי אייך אתם חושבים הסיום הנכון לגביכם למשפט: ועם הזמן הכל חולף א) ועם הזמן הכל חולף כן זה נכון , כל כאב מהעבר בסופו של דבר חולף מקסימום אחרי שנה שנתיים ב) נכון חלקית רוב הדברים שהכאיבו לנו בעבר נעלמים לאט לאט ג) לא נכון בכלל - משברים ישנים או כאבים ריגשיים נשארים איתנו לשנים רבות אפילו לעולם כבר לא נשכחים מה דעתכם?

shira ofek

New member
א.

זה לא חולף או נשכח, פשוט עם הזמן אנחנו מתרגלים למציאות בקיצור משפט נכון ומעודד [:

Hosh17

New member
קצת מבלבל

לדעתי כאב מסויים עובר אבל לא לחלוטין.. אתה פחות מתמרמר ופחות במשברים בגללו אבל כמו שאביב שר: "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" תמיד נשארת צלקת ולרב הדברים יש השלכות

מעיין51

New member
ב) נכון חלקית רוב הדברים שהכאיבו

לנו נעלמים לאט לאט... אבל יש דברים מסויימים מאוד שלא יעברו אף פעם... ברור שהרגש יחלש עם הזמן... אבל לא ייעלם

comaga

New member
אני בכלל חושב שהדברים הטובים חולפים

תקראו לי פסימי אבל ככה אני :\

עם הזמן...

יצא לי הרבה פעמים לחשוב על השורה הזאת... ושמתי לב למשהו, בשיר "עם הזמן" אביב משדר כי ככל שהזמן חולף... כך גם הכאב... ולמרות זאת בשיר "השיר שלנו" אביב משדר כביכול את ההיפך, ככל שהזמן חולף, כך זה יותר שורף... לדעתי... ובשבילי.... ככל שהזמן עובר, הכאב מתגבר.. שורף עד כידי ריקנות, אבדון... ובאמת עם הזמן... אנחנו, או לפחות אני, מפסיקה להרגיש את השריפה של הכאב, את הריקנות... הכל פשוט חולף... מתחלף בדברים אחרים ונשארת צלקת, לאו דווקא מוחשית, שכל אחד יכול לראות. ואיי... נראה לי שכבר אף אחד פה לא מכיר אותי.... כל האנשים השתנו.... ובכל אופן... אני מרינה... וזה הדף יוצר שלי אם מישהו מעוניין : http://stage.co.il/Authors/39360

למעלה