מזהות בדויה לזהות הזויה

Wiccan Scorned

New member
מזהות בדויה לזהות הזויה../images/Emo58.gif

כל הסדרה..... למען האמת... אני כבר מפחד מהעונה הרביעית.... עונה ראשונה ושניה היו על גבול הטעם הטוב (הממש טוב) ועונה שלישית הייתה כ"כ הזויה... מהשם "תחיה" של 3X22 פחדתי שיקימו את ראמבלדי לחיים.... נכון, בעונה שניה היה ת'קטע עם פראנסי וכל הכפילה, אבל זה היה ענק!!! מה קיבלנו בעונה שלישית? חומר ירוק שעושה מוטציה וזז כזה what da fuck?! ובכלל עם לינה אולין (ארינה דרבקו) לא תחזור לפרקים בעונה רביעית... אני אהרוג מישו!!! קאמ-און!!! זה דיי ילך טוב.. כאילו עונה זוגית זו עונה משפחתית (שניה עם אמא, ורבעית עם אחותה, ובתקווה גם אמא תיקפוץ) אז אני מקווה שJJ יעשה משו טוב ויחזור לימים של זהות בדויה, ולא זהות הזויה.... אגב אני לא יודע אם סיפרתי לכם כשחזרתי, אבל בחופש אני כזה בא לאמא: אמא, בואי תראי סידרה מגניבה, אולי תאהבי... אוקיי היא רואה תפרק הראשון, אבא שלי מצטרף.. הם הופכים למעריצים לא קטנים. עכשיו לקראת סוף העונה הראשונה אני אומר להם, וואי אתם חייבים לראות ת'עונה השניה!! היא פשוט גדולה!!!! אמא שלי כזאת אומרת: יש לך את זה? לא צריך להזמין, אבל אין לי כסף... אז היא עונה: כמה זה? -שלושמאות בערך -בסדר... אתה תוסיף קצת, אנחנו תשאר.... והם קנו לי תעונה השניה בDVD ועכשיו אנחנו מחכים שעונה שלישית תצא לאזור 2.... אייזה שולט!!!! חסכו ממני לקנות סידרה אחת.... (מספיק יש לי לקנות את באפי....)

joeys pizza

New member
איזה איזור?

קנו לך של העונה השנייה? 2? אם כן לא ידעתי שיש אם לא אז לא חידשת לי. תגיד לי שזה זון 2.

Wiccan Scorned

New member
לא...

אבל עדיף... במילא המתרגמים בארץ מכניסים ת'סלנג הדפוק שהם חושבים שמישו מישתמש בו למרות שאף אחד לא....

למעלה