מ מקסים 45 Well-known member 7/11/20 #3 נכתב ע"י פנינה10כחולה: צפה בקובץ המצורף 6541 לחץ כדי להרחיב... לא מזהה שום דמות. מזהה שכולם מאושרים.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 7/11/20 #2 לא, אני לא מזהה אף אחד, אבל כולם נראים אנשים טובים. אלה לא החומר ש"עוקץ קשישים". אני הייתי קונה מכל אחד ואחת מהם/ן מכונית. חבל שההיסטוריה אינה חוזרת.
לא, אני לא מזהה אף אחד, אבל כולם נראים אנשים טובים. אלה לא החומר ש"עוקץ קשישים". אני הייתי קונה מכל אחד ואחת מהם/ן מכונית. חבל שההיסטוריה אינה חוזרת.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 7/11/20 #5 נכתב ע"י פונדיצ'רי: זה לא רחבעם זאבי שם? לחץ כדי להרחיב... יש משהו, כן. אבל הוא מזכיר לי במקצת את שייקה מהגשש בצעירותו.
נכתב ע"י פונדיצ'רי: זה לא רחבעם זאבי שם? לחץ כדי להרחיב... יש משהו, כן. אבל הוא מזכיר לי במקצת את שייקה מהגשש בצעירותו.
משתפרת1 Well-known member 7/11/20 #6 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: יש משהו, כן. אבל הוא מזכיר לי במקצת את שייקה מהגשש בצעירותו. לחץ כדי להרחיב... לי הוא הזכיר את חיים טופול בצעירותו
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: יש משהו, כן. אבל הוא מזכיר לי במקצת את שייקה מהגשש בצעירותו. לחץ כדי להרחיב... לי הוא הזכיר את חיים טופול בצעירותו
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 7/11/20 #7 נכתב ע"י משתפרת1: לי הוא הזכיר את חיים טופול בצעירותו לחץ כדי להרחיב... הן טופול ושייקה הם דומים לשניהם יש את הרווח הזה בין העיניים.
נכתב ע"י משתפרת1: לי הוא הזכיר את חיים טופול בצעירותו לחץ כדי להרחיב... הן טופול ושייקה הם דומים לשניהם יש את הרווח הזה בין העיניים.
משתפרת1 Well-known member 7/11/20 #8 לדעתי זו תמונה של אחד ההרכבים של "בצל ירוק". לצד טופול- זהרירה חריפאי.