מזהים?מי חונקת את ניקולופולוס מאהבה

sony121

New member
מזהים?מי חונקת את ניקולופולוס מאהבה

זה ההבדל בין ניקולופולוס לשאר נגני הבוזוקי
כשהוא על הבמה. אני לא ראיתי שהזמרת אלכסיו ....ואחרות חונקות מאהבה את קרנדיניס\פוליקנדריוטיס או נגני בוזוקי אחרים- ושיהיו הכי גדולים ...........

נטשה9

New member
סוני היתי מוכנה להתחלף עם אלכסיו

ואני בטוחה גם את, עם כל האהבה וההערצה שלך לאיש המיוחד הזה.

karantinis

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

את קרנדיניס הן רוצות בחיים.......... סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תרגעי................

sony121

New member
תמונות בבקשה......

אלא אם כן כוונתך שעם קרנדיניס היא עבדה יותר מאשר עם ניקולופולוס? או אולי קרנדיניס הלחין לה להיטים יותר מניקולופולוס?
או אולי הוא היתה איתה בכל ההופעות ביוון או מחוצה לה? אז אם כוונתך על כל מה שציינתי לעיל...זה אין לי בכלל וויכוח איתך אתה צודק
רק אני אשמח לקבל את הדיסקים האלה,ואפילו לקנות אותם ממך
אבל אם אתה מתכוון למשהו אחר...אז תמונות בבקשה

../images/Emo67.gifפאדי הגדול תשחרר מה אתה יודע

כאחד שמחזיק ממך,ושיודע שאתה לא מדבר סתם,תשחרר מה אתה יודע,אל תשאיר אותנו במתח. מה היה לקרנטיניס עם אלכסיו.

sony121

New member
פרלמנט ידידי אל תתרגש יותר מידי

הסיכוי של קרנדיניס לנהל רומן עם יורגיאנה הבת של דאלאראס יותר גדול מרומן עם אלכסיו
.

נטשה9

New member
לפחות עכשיו יודעים את שמה של הבת

האמת אני לא ידעתי איך קוראים לבת של דאלאראס,וטוב שלפחות עכשיו דרך סוני אני יודעת. פאדימו קח הכל בראש טוב,אתה לא צריך להיפגע מכל דבר. פאדי זה לך

F a d i

New member
ממש אין לי עניין בלספר

הרי ידוע שמנוליס הוא הבוזוקאי מס' 1 ביוון היום (ולא רק מהיום אלא מלפני המון שנים) ואני -בניגוד לסוני שכל הזמן מרגישה צורך לחפש ולהביא לנו הוכחות לגבי גדולתו של כריסטוס - לא מחפש "הוכחות" לכך והאמת,סוני,אין צורך בכך שכן כבודו במקומו מונח.. עוד סיבה שאני לא מביא היא שזה נהיה ילדותי לגמרי (מי יותר חזק?מי יותר יפה וכו'...) יום טוב

רוני 38

New member
פאדי חבל על הזמן

אני לא יודע מי הכתיר את קרדיניס או ניקולופולו מספר אחד,ואיפה זה כתוב.ואיך כתבת הרי ידוע,ידוע למי?? אבל אני יכול להגיד לך שיש כיום ביוון רביעית נגני בוזוקי,שאוכלים את קרדיניס ניקולופולוס ואת השאר לארוחת הבוקר.הם וירטואוזים מדהימים,ואני לא מפסיק לשמוע אותם.והם עושים שם דברים שלא שמעתי עד היום מאף אחד. אין דבר כזה הכי טוב או מספר אחד ובעיקר לא בנגינה!

karantinis

New member
אופופופופופופו אולי..........

תן לנו קצת פרטים........ וד"א נגנים וירטואוזים לא חסר.......אבל יש דבר מעבר למהירות והוא נקרא ר-ג-ש.... מה שבטוח טובים השניים מן ה1.....ופה אתה מדבר על ארבעה,מעניין.................

sony121

New member
נכון נכון את זה אני מנסה להסביר

קרנדיניס ידידי את זה אני מנסה לסביר כבר שנים,רגש רגש...את זה יש רק לניקולופולוס בנגינה,,,ובשביל זה גם כתבו שהנגינה שלו מיוחדת ויחודית....הוא מדבר עם הבוזוקי...מה שהוא מרגיש הוא גם מנגן...ואת זה אין לשאר!!!

F a d i

New member
את מה זה סותרת את עצמך עכשיו

הרי כל הזמן דיברת איך הוא מנגן עם חיוך על פניו כאילו לא עושה כלום לנגן עם רגש זה לא ממש לא כך תסתכלי על קרנדיניס ותביני מה זה לנגן עם רגש ניקולופולוס נהיה "מיכני"-קרנדיניס מנגן עם רגש תראי את שניהם ותיווכחי

sony121

New member
פאדי ידידי היקר

הוויכוח הוא לא איתי....לך תתווכח עם אריק כהן נגן הבוזוקי הגדול שלנו,שמבין הרבה יותר טוב ממני וגם ממך,מה זה נגינה עם רגש!!!! אם אריק כהן הגדול אומר שניקולופולוס היחידי שמנגן עם רגש מי אנחנו?. אני אדאג שהוא יבוא לכאן להגיב פעם אחת ולתמיד
דבר שני עם היסטוריה לא מתווכחים....כל ההיסטוריה של ניקולופולוס היא אנציקלופדיה מפה ועד יוון. ביי ידידי

sony121

New member
חחחח הצלחת לעצבן אותי מה שנכון נכו

תמשיך כך
גם אני וגם אתה יודעים את האמת

karantinis

New member
אל תגזים.....

כל אדם מתחבר לבוזוקי בצורה אחרת,הרגש שלי ושלך הוא לא אותו דבר ומן הסתם נתחבר לנגנים שונים...

למעלה