מזה אז"מ?

RAZ BAGG

New member
אז"מ../images/Emo110.gif

א-אוירון ז-זעיר מ-משקל אולטראלייט באנגלית...

laronpilot

New member
מה זה אז"מ - רעיון לצביקה וצור../images/Emo108.gif

צביקה וצור. מידי פעם מצטרפים חדשים ושואלים מה זה אז"מ, מעפ"ש, VFR TMA FIR ILS וכד´ אני מציע שתכתבו מילון מונחים הכולל הכל, גם לפרטי, גם למכשירים וכד´ ותצרפו אותו למדור הקבצים. מעבר לחדשים, אני בטוח שכל אחד מאיתנו לפעמים שוכח משהו. מילון מושגים כזה יכול להביא תועלת רבה לכולנו תבורכו על היוזמה. יפתח לרון

giyora

New member
רעיון גדול, LARON!

וזאת לא הפעם הראשונה... אני באמצע לימודי הטיסה, ומילון מונחי טיסה, מצבי טיסה(מיקי ישמח לפרט פירושים "לעמך" למצבי טיסה אוירובטיים(?)) וכו´.. דרך צלחה גיורא

laronpilot

New member
גיורא, אחרי שראיתי את...

התמונה שלך בכרטיס האישי אני לא יודע איך להתייחס למחמאה שלך מילא, אנחנו באותו הגיל אבל איך נתנו לך רישיון טיסה???

מילון למונחי תעופה

באתר הבא אפשר למצוא משהו שיכול לעזור: http://shopping.pilotportal.com/catalog/showitem.cfm?product=1972&categoryid=65 אריאל

RAZ BAGG

New member
מונחי תעופה ../images/Emo110.gif וקיצורים

ספר נחמד אבל יקר... ישנו "מילון אנגלי-עברי למונחי תעופה ולוחמה אווירית" בהוצאת משרד הביטחון. המילון נערך ביחידת שרותי ההדרכה של ח"א והוא תורגם ע"י אשר גולן. ניתן לרכוש אותו בחנויות הספרים והוא מקיף ומומלץ ביותר. הנה אתר בנושא קיצורים ומונחים בתעופה.

מושגים בתעופה

חברי הפורום מוזמנים ל"תרום" קישורים לאתרים בהם יש הסבר למונחי תעופה. יש כאלו למכביר,חלקם הועלו כבר בפורום הישן. למי שיש מסמכים בעברית,מוזמן להעלותם לאתר הפורום

למעלה