מזה אקטיב יוגה?

Duke Tear

New member
מזה אקטיב יוגה?

יש לנו בקאנטרי שיעור "אקטיב יוגה" פעם בשבוע, חשבתי שלפני שאלך לנסות בכלל לראות מזה, כדי שאדע במה מדובר ,מישהו? משהו?

Duke Tear

New member
אשטנגה יוגה זה דיי פוואר יוגה

פשוט מבדילים את האיינגר ושיבנדדה כי האשטנגה הרבה יותר דינמית ויותר קשה גם לדעתי .

power yoga

הי POWER YOGA מזכירה את האשטנגה מכיוון שהיא דינמית ושמה דגש על הזרימה בין התנוחות כמו גם על התנוחות עצמן. בין שתי השיטות הבדלים מבחינת שילוב הנשימה עם האסנות (באשטנגה עושים אוג'יי עם עבודה שונה מעט של הבנדות)ומספר התנוחות הסופי שבתירגול המלא של אשטנגה. אני לא בטוחה שזו שיטה דוקא קשה יותר,אלא עניין של התאמה אישית. בכל אופן אני מצרפת קישור לאתר של בריאן קסט שהוא אחד מהידועים בשיטה זו (ויוגי מרשים מאוד, דרך אגב) כל טוב אורית

2356078

New member
רק מילת תיקון על POWER YOGA

מי ש"המציא" את המונח POWER YOGA היתה מורה לאשטנגה בשם בריל בנדר בריץ' (או משהו כזה) שהיא מורה ידועה מניו יורק והיא גם כתבה ספר בשם הזה ואחרי ספר המשך שנקרא "מעבר לפאוור יוגה" היא פשוט חשבה שזה שם יותר מתאים לשיטה וכפי הנראה גם יותר מסחרי לעולם המערבי..והיא צדקה כנראה... אחרי זה כל מיני מורים ומרכזים ליוגה בארה"ב התחילו לרכב על השם ולפתח שיטות ודרכי תרגול שונות אבל היא ללא ספק לא התכוונה שזה מה שיקרה. זה מה שקורה שמנסים למסחר את היוגה...

Duke Tear

New member
טוב, הייתי בשיעור

זה לא אקטיב, זה פשוט יוגה שונה ממה ששאר חוגי היוגה שיש בקאנטרי ,היא אמרה שזה ויניאנריה ,או ויאגרה משהו כזה, נראה לי אפשר לקצר את זה כ"ויני יוגה" . בכל מקרה, זה היה נהדר, משחרר, מקצועי הרבה יותר, וגם קשר הרבה יותר, נזלתי לגמרה בשיעור, אפילו ברכת השמש היתה יותר אינטנסיבית , ווזה פעם בשבוע ,ביחד עם עוד 2 שיעורים מהיוגה הרגילה שיש , שלוש אימוני יוגה על יגי חוג ,ועוד 3 אימונים בבית ,נראה לי נהדר.

למעלה