מזה הדבר הזה?!

nati86

New member
מזה הדבר הזה?!

הצבא עושה את עצמו או שהוא פשוט בעעעע?? היום אנשים קיבלו (ואני ביניהם) מכתב ובו סתם מודיעים לי שאני עדיין מועמדת לעתודה, מקרה ששכחתי, ונספח של קובץ שאלות שרובן ידענו כבר... כמו"במידה ולא ביצעתי את מבחן הפסיכו' האם אני עדיין מועמד לעתודה?" Like Hello...? טוב מעיון שני, אני כרגע רואה שלא כל השאלות מיותרות, ויש דווקא כמה דברים שעונים על חלק מהשאלות שנשאלו כאן... אחרי שארקרא יותר לעומק, אכתוב כאן...

bodas

New member
אז למה ללחוץ על שלח?

קודם תסיימי לקרוא, ארחי זה תכתבי מה שבא לך... לא ברור...

nati86

New member
התלונה שלי היא על

חוסר הפשר של המכתב הזה... לא על השאלות...

שמש27

New member
ועם כל הרצון לעזור - למה אנחנו

הכתובת לכל התלונות שלך לכל גורם כלשהו בעולם? אנחנו מנסים לעזור למי שיש לו בעיות - לא למי שיש לו תלונות על איך שהעולם מתנהל. זה נושא לשיחות הוצאת קיטור עם החברות (עדיף בבזק, יותר זול). באמת, די לפתוח הודעה על כל שטות. בסוף ימאס כאן לאנשים, וזה יהיה עוד פורום קשקשת ו"בוקר טוב" שתפוז כל כך מוצף בהם. אין עוד פורום עתודה, ולאנשים שבאמת אנחנו המפלט האחרון שלהם - לא יהיה איפה לשאול. זה שאני ובודס ושורוס ועוד כמה משוגעים על כל הראש פותחים כל הודעה (אפילו ריקות) זה לא אומר שככה יעשו כל אלה שהיה להם, יש להם או יהיה להם רצון לתרום לאחרים מהידע שלהם. הם יתייאשו - וזה יהיה היום האחרון של הפורום בתור מקום אינפורמטיבי. לשיקולכם.

שמש27

New member
אני נראה לך עצבני?

קצת מיואש, זה הכל. ונטי לא מסכנה. הגבתי לעניין עצמו, לא לבן אדם.

nati86

New member
אופס כרגע ראיתי שיש שרשור על זה

למרות שחיפשתי קודם אם יש ולא ראיתי אז חשבתי יהיה לי הכבוד לראות ראשונה... אפשר לשרשר

נמרוד17

New member
נצל"ש- הטכניון או או את"א מה עדיף?

לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים זה די קל לבקש מהצבא לעבור למוסד אחר במידה והתקבלת לשניהם. אז בהנחה שאני אתקבל גם לטכניון וגם לאת"א (הנדסה מכנית) מה עדיף? מבחינת האווירה, החברה, השיבוצים אחרכך בצבא ועוד כלמיני דברים שאני לא חושב אליהם? אני גר בחיפה (אבל אני רואה את הריחוק מהבית כדבר חיובי מאוד). איך המעונות בתללאביב? מה המחיר? איך החיי חברה? עדיף לגור במעונות או לשכור דירה? איך היחס לסטודנטים? תודה מראש

MoOsHoN17

New member
בתור אחד בעל דילמה דומה

(אני מתמיין להנדסת מכנית בב"ש ובאת"א) במידה ואתקבל לשיינהם מה שבוודאי ינחה זו תיהיה הקירבה לבית, יש המון המון מעלות בכך שאתה גר בבית או קרוב לבית...כמובן שלגור לבד (רחוק מהבית) זה מושך כי אתה מקבל ממש עצמאות אבל אל תשכח שעל עצמאות זו צריך לשלם (תרתיי משמע) ככה שאולי תצטרך גם לעבוד בנוסף ללימודים וזה לא נראה לי כדבר חיובי במיוחד...לא שאני נגד עבודה חלילה אבל אם אפשר לדחות את זה קצת אז למה לא?-)

T a u r u s

New member
מה ששמעת לא נכון

זה לא "די קל לבקש מהצבא לעבור למוסד אחר במידה והתקבלת לשניהם" - ההפך הוא הנכון. רבים הם האומרים שהאווירה בטכניון (היחס לסטודנטים) לא טובה. באת"א, לדעתי, סביר. השיבוצים בחז"ל לא תלויים במוסד. המעונות באת"א טובים ויקרים למדי. המחיקים נעים בין 600 ל 1200 ש"ח לחודש. המעונות הסבירים - כ 800 ש"ח לחודש. עדיף לגור במעונות מאשר לשכור - הרבה יותר זול.

למעלה