מזה הפורום שייגעצ החסר שייגעציות הזה?

master computer

New member
מזה הפורום שייגעצ החסר שייגעציות הזה?

קיצר שמעו... הייתי בהופעה שלהם בשנטיפי 2007
והיה ענק.... הצטלמתי עם יובל לפניי ההופעה והוא הבטיח לשמור לי מפרט והוא קיים! היה ענק הייתי בשורה הראשונה(הרגתי אנשים בדרך לשם) וצילמתי אותם מלא! בהופעה הוא זרק משפטים ענקיים למשל: כולם צעקו לו שירים לשיר אז הוא אמר "טוב שמעו חבר'ה במקום שתזרקו שירים אני פשוט יגיד לכם מה יהיה, אני ישיר את *שם של שיר* ואז *שם של שיר* ואז אני ישיר את מרילין מונרו, זה יהיה ביצוע בן זונה, זה יהיה אחד הביצועים, זה יהיה ביצוע כל כך טוב עד שאנשים יחלקו את החיים שלהם ללפניי הביצוע ואחריי הביצוע, אחר כך אני ירד מהבמה יעשן סיגריה, כמה אנשים יבקשו תמונות חתימות ומפרטים ואז שיקו ימצוץ לי(הוא יודע שאנחנו עושים את זה בלי שיניים) בקיצור יום". או כשביקשנו ממנו תמונה הוא אמר "טוב נעשה את זה מהר ומרוכז" באמצע ההופעה הוא ביקש מהקהל לשתות משהו מהקהל ואף אחד לא ענה אז הוא אמר "אף אחד? איזה חארות. אתם קהל עויין". ההופעה הייתה ענקית! http://www.upfree.net/up/118029062551.JPG אני עם הכובע(לא נורא שיצא לי תמונה מכוערת....

עדי D

New member
אומגד פוקימון!?!?!?!?!?!?!?!?!

תשבעעעעעע. נשמה שלי חח זאת אני עדי.. אם אתה זוכר.. שעמדו לידך 2 ילדות שזיינו לך ת'שכל.. אז אני הייתי הילדה שעמדה ליד הילדה שעמדה לידך שקראה לך כל הזמן פוקימוןןן חחחח

master computer

New member
לכי!!!

וואי את לא מבינה כמה חיפשתי אתכם.... תביאי את האייסי שלכם... (בקשר למוטרדים... בן דוד שלי שזה זה שליידי ביקש ממנו לעשות את אחד מהפרצופים שלו וחוץ מזה הוא היה באמצע שיחת טלפון אז...)

למעלה