מזה חדשים!?

שלי פאר

New member
מזה חדשים!?

זה רק אני או שבאמת יש פה חדשים!? אז מה אם היה שרשור כזה לפני קצת זמן בא לי עוד אחד :) שם: גיל: עיסוק: תחביבים: עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: משהו על עצמי: יום כתום

שלי פאר

New member
יואו את כזאת שווההההההההההה

שם: שלי פאר גיל: 19 ומשהו עיסוק: שרות לאומי :'( בבית משפט (מזכירה בכירה אל תזלזלו כפרע עליי חח) תחביבים: לישון!!! לקרוא ולכתוב ספרים, לשמוע מוזיקה ו.. לצחוק על אנשים עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: דודו טסה (יואו אני אדומה שם) משהו על עצמי: כולי פוזה. האני האמיתי שלי לא ידוע גם לי...

נועיתה17

New member
עכשיו אני כי אני חדשה!

שם:נועה גיל:כמעט 20 (שלא יגיעעע) עיסוק: כרגע ממש כלום...מחפשת עבודה..למישהו יש הצעות? תחביבים:לישון,לקרוא,לשמוע מוזיקה,לצפות במופעי מחול/מוזיקה,אומנות פלסטית,לצאת עם חברים,להיות בבית,לגלוש באינטרנט וכמובן אהבת חיי-תיאטרון! עוד פורומים:אין משהו על עצמי:אני ביישנית בטירוף...יותר מידי

queen helen

New member
תורי

שם: נועה גיל: 27 עיסוק: מחפשת עבודה, מחפשת את עצמי... תחביבים: סרטים, ספרים, ללמוד שטויות, בישול והרבה הרבה מוזיקה! גם גלידות כמובן... עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: כל מני משהו על עצמי: רק על עצמי לספר ידעתי, וגם את זה לא יותר מדי טוב!

../images/Emo13.gif

שם: בינתיים אילי גיל: 26 בקרוב עיסוק: מחשבים תחביבים: אינטרנט, מחשבים, מדע עוד פורומים: כרגע אין, לפחות לא באופן קבוע משהו על עצמי: עייפה

p019

New member
פעם נוספת:

רונית, 31 סטודנטית. כרגע אין זמן לתחביבים -חוץ מקריאה כמובן, אבל זה יחזור. משהו על עצמי, או אולי עם אנשים שקואים את ההודעות שלי: לוקחים אותי פה, יותר מידי פעמים, ברצינות גדולה מידי. אולי כדי לאני יוסיף סמייליס להודעות שלי.

ליבי27

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם: בינתיים ליבי גיל: 26 עיסוק: הנהלת חשבונות תחביבים: טלוויזיה, אינטרנט, שעורי אירובי עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: אין משהו על עצמי: ביישנית מאוד ודי חסרת ביטחון...

helana1202

New member
חדשה

שם:הלנה גיל:22 עיסוק:מחשבים תחביבים:מחשבים, ספורט, טלוויזיה, מדע, אקסטרים, טיולים בעולם ועוד.. עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: AVEN משהו על עצמי: קצת ביישנית.

גם אני חדש??

שם: יותם (בדוי) גיל: 24 (פלוס מינוס 5 שנים) עיסוק: לומד משהו מיותר. תחביבים: לשאול את מה שאסור עוד פורומים שאני לוקח חלק בהם: גם בזה אני לא לוקח חלק, אלא חזרתי פעם שניה. משהו על עצמי: בעולם שלי, נתנהג כמו שאנחנו רוצים, בצביעות בגועל ובשנאה, ובכל זאת נרצה לשתף פעולה ולהקים את העולם המגעיל שלנו.

korpiklaani

New member
../images/Emo140.gif

תבין תרמז - אתה לא רצוי כאן . חוץ מזה שלפי התגובות שלך אתה נשמע פקטיבי משהו או משועמם על.

פיקטיבי? זה באמת מעניין אותי..

מבחינת להיות אסקסואל- אולי אני פיקטיבי (באיזה מקום כתבתי שאני לא יודע להגדיר ת'צמי). מבחינת להיות משתתף אמיתי בפורום- אני משתדל לקחת חלק פעיל בנושאים שמעניינים אותי, כמו כולנו. מצטער ששרשור הסקרנים לא מספיק לי. בנוסף, אני לא משתתף במספר שמות כדי למנוע הטעיה או בלבול. ז"א, אנשים כמוני משעממים לי בעולם, מעניינים הם דווקא האנשים השונים ולכן אני בא לשמוע ולהשמע בעינכם. מי שחושב שהמקום לא מתאים בשבילי מוזמן להתאים את תקנות הפורום לגירושם של כאלה כמוני. יותם.

Swad

New member
טוב נו, חדש ../images/Emo163.gif

שם: רועי גיל: 19 עיסוק: Being Me
תחביבים: בעיקר מוזיקה, רכיבה על אופניים, מד"ב
, מחשבים, נו כל שאר הדברים הבנאלים שלא מעניינים אף אחד
.. עוד פורומים שאני לוקח בהם חלק: לא באמת מעניין על עצמי: אז נעים מאוד קוראים לי רועי, א-מיני מאז שאני זוכר עצמי למרות שרק בשנה האחרונה הבנתי את זה.. בארון ולא רואה את הטעם לצאת (אבא, אמא, אני לא נמשך לכלום
) מאחר ואני רואה את עצמי בקשר עם מישהי (מישהי?
) ואולי גם בית ומשפחה (טוב הלכתי רחוק מידי)... אממ...זה רק אני או שיש יותר א-מיניות מא-מיניים?

Limbonic Art

New member
ברוך הבא!

ממממ... לא ברור אם יש יותר א- מניות מא- מינים, בנתיים לאחרונה מבקרים יותר בנים מאשר בנות כאן

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo185.gif

למה אתה חושב שהתחביבים שלך לא מעניין אף אחד? אם אתה היית היחיד שאוהב מדע בדיוני - לא היה לך מדע בדיוני לאהוב. ואוו - הפחדתי את עצמי לרגע, עולם בלי מדע בדיוני,
, איזה רעיון זוועתי. ברוך הבא, ואם אתה בארון, תדעג לפחות שזה יהיה ארון מרווח

למעלה