מזה לא עידכנו שום דבר?

זה ממכר

New member
מזה לא עידכנו שום דבר?

מאז שהלכתי לישון ב10 בבוקר עד עכשיו 8 בערב רק 3 עידכונים חדשים יש בדף הביתה ובעמוד הבלוגיה 1 או 2 :/ בשבת לא מעדכנים אותו בכלל?

suki da yo

New member
בשבת לא עובדים בתפוז

מכינים מעט עדכונים מראש לסופ"ש, אבל בעמוד הבלוגיה, למשל, רק הקוביות הגדולות מתחלפות, ובקצב יחסית איטי.

זה ממכר

New member
כן יודע שישבת אצלם חופש אבל חשבתי

שהעורכים עדיין עובדים ומעדכנים, אז כנראה לא שווה לעדכן ולשלוח כדאי לקרוא בשישבת

suki da yo

New member
תיקוןטעות

המקורות הפנימיים שלי בתפוז (בע. בדיחה! בדיחה!) אומרים שהחל מלפני כמה שבועות גם ההמלצות ב"כדאי לקרוא" מתעדכנות במהלך הסופ"ש. בכל מקרה, כן, הקצב יורד ביחס לשאר השבוע. בנוגע לכדאי ושווה- קודם כל, אני יודעת שבתקופה שהייתי ממליצה על עצמי כאן, היו לי הרבה כניסות משרשור ההמלצות עצמו, גם אם לא הומלצתי ע"י אף אחד, ובכלל, אני קוראת הרבה רשומות סתם כי הן פה בשרשור. ובלי קשר ישיר- בסופ"ש תמיד יש כמות כניסות קטנה יותר. אנשים עסוקים בענייניהם, או שהם שומרים שבת.

זה ממכר

New member
בין ה30 קוראים שמקבלים לפה

ל300 משם זה הבדל ולמען האמת בהתחלה זה קצת חשוב לי, בשביל לקבל קהל קוראים, אחרי שמזניחים בלוג שנה וחצי, כולם נוטשים אותך אז בהתחלה חשוב לי להיכנס לשם ולצבור קהל קוראים

suki da yo

New member
נכון

ובכל זאת, גם זה יותר טוב מכלום. ובכלל, הניסיון שלי אומר שמעט מאוד מההקלקות שמגיעות עם המלצות (ולא שאני מזלזלת בכיף של להיות ומלץ, ממש לא...) מביאות למנויים. למעשה, רוב המנויים שלי הגיעו בתקופות שלא הומלצתי בכלל.

דנטל

New member
זה בכלל לא משנה

אתה יכול לעדכן בשישבת והם יראו את זה ביום ראשון ואולי יחליטו לקדם את זה. הקידומים לא בהכרח נעשים באותו יום שפרסמת פוסט.

זה ממכר

New member
אבל תחשבי שאם ביום יש בערך 40

כאלו שמפרסמים אז בסופש נוצר 120 והסיכויים קטנים פי שלוש

דנטל

New member
אכן חשבתי על זה

ומהנסיון שלי, בסופ"ש יש פחות גולשים בתפוז. אמנם, הסיכויים אכן יורדים, אבל לא פי שלוש.

זה ממכר

New member
אגב תגידי, רשומות בעלי תוכן למבוגרים בלבד

מקודמות גם? בלילה כאילו אחרי 10 מקדמים אותם בכלל?

זה ממכר

New member
כי את נמצאת פה כבר הרבה ימים

אני מהטירונים שמתלהבים מדברים כאלו :) את יודעת אלו שעובדים במפעלי הגלידה, מקבלים גלידות חופשי, והיחידים שזוללים תמיד בשפע זה תמיד החדשים, האחרים עם הזמן כבר לא ממש בא להם מיצו את זה דופקים אחד שתיים פה ושם זה הכל אז בינתיים יש לי להט להשיג דברים בהמשך זה ירד

דנטל

New member
זה בסדר, כמה שנים זה הרבה ימים ../images/Emo6.gif

וזו לא הסיבה אצלי (הקידומים מחמיאים לי והכל, אבל בתכלס מעולם לא מצאתי בהם ענין מעבר למחמאה), אבל אני חריגה, אז במילא לא נחשבת.

זה ממכר

New member
**פיי, מנגב את הזיעה*

מזל שאת חריגה, אנשים נורמליים מדאיגים אותי חחח עצם זה שאת פרפר לילה זה כבר בסדר :D אנחנו לא נורמליים והחשיפה שמקבלים מפרסום של רשומה זה שווה את זה, אני לא כותב בשביל עצמי, אם הייתי כותב בשביל עצמי הייתי ממשיך לבכות לבדי זה הכל והחשיפה בלילות, שפעם אחת שכתבת על נקמה קיבלת 2500 צפיות בין לילה מהחשיפה :D

זה ממכר

New member
הכוונה כאילו הסיכויים להגיע להיות מקודם

זה לא בדיוק פי שלוש אבל אפשר להגיד בין 2 ל2.5 :D חחח

למעלה