מזה לדרמן?

אוהד1987

New member
המחיר...בערך 500 ש"ח הבדל....

אבל חוץ מזה הוא הרבה יותר יעיל ומקצועי מרוב האולרים האחרים בשוק....אולי הכי מקצועי.

WrathAngel

New member
תשובה

הלדרמן הוא יותר איכותי מאולר, בדרך כלל יש לו יותר כלים והוא הרבה יותר עמיד. יש לו אחריות לכל החיים. הבעיה היא שהוא יקר. תכלס ברוב הזמן לא ממש יוצא להשתמש בו בצבא. אתה יכול להיכנס ל:www.leatherman.com ולראות מידע עליו.

סטאS

New member
על לדרמן וחיות אחרות.

וואלה התדרמן הוא תותח חבל"ז. אבל לא הכי טוב בשוק, יש שווים אליו ויש יותר למשל ה"סוג" . לי אישית יש את האולר פלייר של ויקטורינוקס והוא לא פחות טוב מהלדרמן (הלדרמן הוא האמריקאי והויקטורינוקס הוא השוויצרי -זה שהסמל שלו הוא כמו דגל שוויץ )

Post War Dream

New member
אני אישית לא אוהב את הויקטרוניקס

הוא מתוסבך...הוא טוב אבל הוא מתוסבך הלדרמן הרבה יותר נוח במיוחד ה Charge XT

Post War Dream

New member
לדרמן זה שו"ס!

יש לי אחד כזה, Leatherman Wave ובחיים, בצופים ובמד"א יוצא לי להשתמש בו יחסית הרבה והוא פשוט דבר טוב! יש אחריות לכל החיים חוץ מזה שקשה להרוס אותו. לפי השם אני שם לב שאתה רוצה להיות חובש או שאתה חובש אז זה בהחלט יעזור לך גם בצבא

סטאS

New member
אהממ

אני חובש במד"א לא יודע איפה זה יעזור לי בתפקיד שלי...אבל שיהיה, סתם הוא לא מתוסבך בכלל, זה כמו כל אולר רק טיפה יותר גדול

shihab 3

New member
לדרמן זה ההוא שהיה עושה את חנן

ב"פלטפוס". חנן לדרמן. עכשיו הוא נהיה דוס... חבל, הוא היה כזה מצחיק...

shihab 3

New member
לא, לא התכוונתי לזה

התכוונתי שחבל שהוא לא בביזנס הזה יותר. דווקא יש דתיים מצחיקים- תראה את הרב עובדיה...

ימאית

New member
לדרמן דרך הצבא....

חתמנו על לדרמן, ראיתי אותו בחנויות ב 900 שקל... עדיף לעלות עליו מת"ש מאשר להחזיר אותו

L e G e n D

New member
ימאית?

מה התפקיד שלך שהחתימו אותך על לדרמן??? אצלנו רק החובלים קיבלו.

למעלה