מזה מאטריקס???

TIN TIN

New member
מזה מאטריקס???

טוב אז ככה... שיחקתי לפני זמן לא רב את משחק המחשב הפופולארי "מקס פיין" והיה כתוב על העטיפה שזה "לחובבי המאטריקס" אז השאלה שלי מזה בדיוק מאטריקס? זה סרט? תרבות? נו.. תסבירו כל אחד במילים שלו.... תודה רבה, טין טין:)

../images/Emo104.gif זאת דת

דת המאטריקס ששוברת את כל הכלים וומציאה סטטוס קוו חדש לגמרי, כללים חדשים לחלוטין לעולם חדש לחלוטין! וברצינות- לא חסר חומר ובימים האחרונות דשים את הנושא הזה בפאטתיות רבה מדיי, אתה מוזמן לקרוא!

KEiN

New member
לפי מה שהבנתי..

המשחק עצמו מדבר על הסרט... כי אחד האפקטים היותר בולטים בסרט הוא אפקט ההילוך האיטי בו קיאנו שולט במיומנות כה רבה... בקשר למאטריקס בכלליות, אני לא יודע כלום....

Larik

New member
אם לא ידעתם (שמועה)

זה MATRIX שהעתיק מMAXPYNE ולא ההפך, בגלל שהתחילו לעשות את המשחק עוד לפני שחשבו לעשות את הסרט. אבל זאת רק שמועה.

laughter19

New member
וואלה?!

עד כמה שידוע לי הסרט יצא ב99 ולקח 3 שנים לעשות אותו מה שאומר שהתחילו ב96 בערך השנה בה יצא QUAKE ואני לא חושב שהתחילו לעשות משחק כמו MAX PAYNE בתקופה פרימיטיבית שכזאת (או שזה הפך להיות מיתוס כמו DUKE NUKEM FOREVER it takes forever to finish working on that game
) ובמשחק עד כמה שידוע לי לא מדברים על הסרט רק משתמשים במונח BULLET-TIME חוץ מזה אין קשר לסרט לדעתי הוא יותר מזכיר את האוירה של ממנטו

offspringer

New member
אל תדאגו חזרתי!

על מקס פיין עובדים מ 96, זה כתוב איפה שהוא, אני חושב שבספר הדרכה

laughter19

New member
ברוך שובך, ציפור קטנה

אז זה כן כמו שאמרתי
משחק שנדחה ונדחה ונדחה אם כבר משחקי 3DSHOOTERS מישהו שיחק בACTION HALFLIFE פעם? הייתם יכולים לבחור לשחק שם את טריניטי (שזה אגב כשאני חושב על זה, למה יש את הפורום הזה, כי זה מה שהביא להפגשה הגורלית של אייסי ורדסטורם)

Larik

New member
הייתי מזמן משחק אם הייתי יודע

מאיפה אפשר להוריד

gaily

New member
היי אני גיאלי

את מקס פיין לקח 4 שנים לעשות החל מ97 והיוצרים של שניהם היו בקשר לכן הם יצאו כל כך דומים

ƒire

New member
למה מאטריקס

1.כי יש אפשרות להאט את הזמן כמו ב... 2.כי המשחק הוא לא אמיתי ומבוסס על דימיונו של היוצר.

למעלה