מזה נחש שחור??

oralkali

New member
מזה נחש שחור??

ליפני שנתיים בערך ראיתי ביישוב שלנו נחש שחור ענקי!! לייד כאלה גזעים שהיו במקום איזה חצי שנה.. ברחתי!! ניבהלתי ביכלל לגמרי!! לא ידעתי שהם לא מסוכנים ואוכלים עכברים עוד לא הבנתי בנחשים.. וחשבתי ששחור זה הכי מסוכן שמעתי רק על "ממבה שחורה" קצת.. ואז בערך שבועיים אחרי הלכתי לבית נטוש כזה מאגניב בשטח ענק מלא גזעים ועשווים וכמה עצים כאלה (ניקו כבר שנה שעברה.. בלי קשר לנחש פשוט מישהו מתכונן ליבנות שם בית וגם זה היה שטח ענק תקוע בית פיצייי נטוש ונפל למישהו רעף על הראש והוא התפרח חצי.. עזבו!) ושם היה הר כזה וגזעים ועשווים ושם שוב ראיתי את הנחש שחור אותו גודל!! ענקק!! שוב ניבהלתי וברחתי עוד דימיינתי לעצמי זה בטח גור של אנקונדה XD או איזה ממבה שחורה (שאני עוד לא מבין עליהם דברים רק אני מכיר תשם הזה ושמעתי שזה נחש ארסי).. בקיצר.. מזה נחש שחור?? והוא היה ממש ענק! עכשיו אני יודע שהוא לא מסוכן.. דווקא יותר מהגודל שלו חשבתי שכמה שיותר גדול הוא יותר מסוכן.. עכשיו אני יודע אז תירגעו!! מזה נחש שחור? והוא היה ממש גדול! כמו הגדולים האלה שאנשים שמים על הצוואר..

ggrrrWINTER

New member
כמה דברים...

כשאתה רואה נחש.. אל תנסה לנחש האם הוא ארסי או לא (כאילו מסוכן או לא).. קח צעד אחורה, תסתובב, ולך לדרכך.. (כאילו למקום אחר). יש מצב שזה הזעמן השחור אך גם יש מצב שזה הפתן השחור. הזעמן אינו ארסי ואילו הפתן כן. אני בכל אופן חיה בדעה שרצוי לכבד את החיה כשאשר היא בטבע ולהניח לנפשה. :)

סביר להניח שהנחש השחור שראית

הוא נחש מסוג זעמן שחור,הוא אינו מסוכן לבני אדם למרות שנשיכתו יכולה להכאיב. אם ראית נחש שחור זה טוב מפני שהוא ניזון גם מעכברים וגם מנחשי צפע צעירים, עדיף לא להתעסק איתו בגלל זריזותו הרבה אין הרבה סיכוי שתצליח להתקרב עליו.

oralkali

New member
למה אין סיכוי שאני יתקרב אליו - ו..

כן אני בטוח שזה זה משהו כזה אני חושב הגודל וכן הוא באמת מהיר הוא ניכנס באין הגזעים והעשווים ושםנעלם וברחתי ואף אחד לא היה בבית.. לכחתי מצלמת ווידאו ורצתי לצלם אותו אבל פחדתי להתקרב וגם לא ממש יכלתי לימצוא אותו..

oralkali

New member
אם אני ישים עכבר מת בכופסה ב..

אם אני ישים עכבר מת בכופסה בשטח ענק! שהיה שם ליפני בערך שנה בית נטוש (או חצי שנה..) והרסו אותו כי הוא גם ככה נהרס וגם היה שם פעם כמו הר של גזעים ועשווין וקצת חול.. ומלא עשווים! וכל השטח עשווים! (זה היה..).. ראיתי בזמן שזה היה אולי "זעמן שחור" בקיצר ניקו את כל השטח! וחזרו העשווים ויש הר קטנטן.. אז.. אני חושב שאולי יש שם בסביבה נחשים! אני לא בטוח.. אם אני ישים שם איזה קופסה אם מים ועכבר מת! יבוא לשם נחש לאכול אותו?? (אני לא רוצה לתפוס ואני יודע שאסור! אבל אני רוצה ליראות כי זה מדהיםםם אם בא נחש ויוכל תעכבר! (חחחח רק שלא היה חתול XD).. אז יבוא לשם נחש?? וכמה זמן בערך יכך לו אם יש סיכוי שהוא יריח את זה עד לשם.. הוא יגיעה??

למעלה