מזה " ערוץ מאחורי הקלעים ?

gilriv

New member
מזה " ערוץ מאחורי הקלעים ?

מישהו עובר פה בפורום ,יכול לטעות האם יש סידרה חדשה מה זה איזה פורום עושים פה --------------------------------------------------------------------------------

gadgad0

New member
אהלן גילריב נשמה,

במיוחד בשבילך Show me הגבר פתח פה פורום, כדי שתוכל להמליץ פה על כל מיני תכניות מעניינות בכל הערוצים של יס ושל הוט - בלי הגבלה! פה תוכל להמליץ ולכתוב על כל מה שבא לך בענייני טלוויזיה (ואפילו קולנוע, אם יתחשק לך). על הכל!!! והכי חשוב: בפורום הזה כולם יתנו לך את הכבוד המגיע לך, כי פה יודעים שאתה אושיה, אוטוריטה, אייקון, סמכות עליונה וחיית-טלוויזיה מהסוג המשובח ביותר. בקיצור, גילריב, תרגיש חופשי - פה הבית שלך. אתה יכול ללהיכנס לפה מתי שיבוא לך, לשכב על הספה, לפתוח את הטלוויזיה, לשים רגליים על השולחן, לחטט באף, להפליץ חופשי ולקחת שתיה ואוכל מהמקרר (רק אל תיגע בבירות שלי - תקנה לעצמך, יא קמצן!).

gilriv

New member
חבל שלא "כתוב מאחורי הקלעים של הרכישות

--הכי ?..הסדרות הכי שבערוצים היום כבר בערוצים המרכזים של YES בבלעדיות ראשונה למה לא כתבו פה ישר ועשו פורום חדש ובצד השני של הפורום על ערוצי1.2.3.4 זה גם על יס בכלליות

gadgad0

New member
המפתח להבנת סצינת הסיום טמון בז'אקט...

בסצינת הסיום נכנס לשירותים אדם (חשוד) הלובש חולצה שעליה הכיתוב הלא מקרי Members only (גם בקרדיטים בסוף הפרק כתוב "האיש עם ז'אקט ה-Members only"). פרק פתיחת העונה השישית, שבסיומו יורה ג'וניור בטוני באופן מפתיע במיוחד נקרא גם הוא Members only. אין בזה מקריות. בפרק הראשון בחצי המסיים של העונה השישית והאחרונה הזאת, אומר בובי בקלה לטוני "כשתמות בטוח שבכלל לא תרגיש את זה", משפט שעולה במוחו של טוני הנרדף והמאויים בסוף הפרק הלפני אחרון. סצינת החיסול המאפיונרית הכי מפורסמת ומצוטטת בסרט המאפיה הכי מפורסם (הסנדק) היא זו שבה פורץ מייקל קורליאונה (אל פצ'ינו ) מהשירותים ויורה בקרבנו. צריך רק לצרף את כל חלקי הפאזל יחדיו ולהבין את מה שרצה צ'ייס לומר באנדרסטייטמנט לא-אמריקני לחלוטין: האיש מהשירותים (עם ז'אקט ה-Members only) פורץ מהם ויורה למוות בטוני סופרנו בדיוק כשמדו (שאיחרה להגיע בגלל הקושי שלה להחנות את הרכב) נכנסת אל המסעדה. זה משמעות החושך היורד לפתע על המסך - טוני פשוט מפסיק פתאום להרגיש משהו.

חתיכת הסבר הבאת עכשיו.. יפה מאוד.

יש עוד מעריצי הסדרה שתומכים בהסבר שלך או שזה פרי דמיונך האישי? כי אני לא ממש עקבתי אחרי הסדרה אבל את הפרק האחרון לא רציתי לפספס..

gadgad0

New member
זה מה שקוראים "הדיעה הרווחת" אצל

רוב בעלי טורי הטלוויזיה בארה"ב (וגם פה בארץ נתקלתי בהסבר הזה בכמה מקומות), ככה שלא המצאתי שומדבר...

דנוך86

New member
אני הבנתי אחרת

בכל קטע הסיום היו כמה מקרים שגורמים לך להבין כאילו משהו הולך להתרחש, אם זה הבנאדם עם הג'קט או הכושים שנכנסו למסעדה וכו'..והסוף פתוח אתה לא יודע מי מהם באמת מתכוון לפגוע במשפחה.

gilriv

New member
?

זה בטוח -קרלו -ביחד עם פיל ליאוטרי ..חבל שטוני לא שחט אוטו אז כי בסופו של דבר הוא לא היה שם שקבעו איתו בפרק האחרון {אז יתברר לי שהוא עקב גם אחרי טוני

gadgad0

New member
אין ולא היה בעיתונות פה מי שכותב כמו מייברג

כשהוא ממוקד בנושא עצמו ולא מתרכז בתנועות-המעיים שלו, אין אחד שכותב ככה. הוא פנומן מייברג. פשוט פנומן.

אבל בשורה התחתונה...

אף אחד עדיין לא יכול להגיד שזה הסוף. בקונספירציה כמו בקונספירציה, אפשר למצוא ביסוסים לכל טענה. עד כמה שההסבר שלך נשמע הגיוני...עדיין, היא לא מה שקרה בפרק האחרון :)

למעלה