מזה קמח עוגיות??

zipora0246

New member
מזה קמח עוגיות??

במתכון של קרין גורן לאלפחורס ללא סוכר היא רושמת

קמח עוגיות?
איך לא ראיתי את זה לעולם?
 

bali

New member
מנהל
זו עוד דרך של חברות לקחת יותר כסף על קמח

יש קמחים יעני "מיוחדים" עם ייעוד, שעולים פי שתיים מקמח רגיל, ובלי סיבה אמיתית.
אני לא מתייחסת לקמחים מלאים, שיפון, כוסמין וכיו"ב אלא לקמחים לבנים - אחד לעוגות, אחד לעוגיות, אחד לחלות, אחד לפיצות וכ"ו. הכל בולשיט. ההבדל הוא לפעמים ברמת הגלוטן בקמח, אבל לרוב זה לא כזה משמעותי.

קמח עוגיות הוא קמח קליל קצת יותר (מכיל פחות גלוטן מקמח רגיל) אבל באלפחורס ממילא מערבבים קורנפלור וקמח רגיל, והקורנפלור גורם לעוגיות להיות קלילות ונימוחות יותר. לדעתי קרין גורן מציינת במתכון "קמח עוגיות" כי היא פרזנטורית של סוגת, וסוגת יצאו לא מזמן בסדרת קמחים מיוחדים.
 

almogi

New member


הכנתי לחמים ועוגות מקמח רגיל ומקמחים "יעודיים" ולא הרגשתי שום הבדל. חבל על הכסף.
 
למעלה