מזה קרפר?...

danan1

New member
מזה קרפר?...

אנשים אמרו לי שאני צריכה לחכות שיקראו לי לקרפר? משהו כזה לפניי שמנדבים אותי מישהו יודע משהו על זה??

tty2

New member
מקרפ"ר וקרפ"ר

אני מניח שמה שאמרו לך זה שמקרפ"ר יזמנו אותך לוועדות מתנדבים בטרם יאשרו סופית את הגיוס. מקרפ"ר נמצאת בבסיס תל השומר בקרבה לשער הצפוני של הבסיס (השער שצמוד לכניסה לבית החולים תל השומר ולמגרש המסדרים של הבקו"ם). כל המתנדבים יודעים על מה את מדברת כיון שכולנו עברנו, עוברים ונעבור את התהליך.

danan1

New member
../images/Emo4.gifמקרפר... תשובה..

תאמת שהייתי בועדה לסיכום פרופיל ושיצאתי משם אמרו לי לחכות עד שיגידו לי מה לעשות ואז התקשרתי לחברה של אמא שלי שהיא עובדת בבקום והיא אמרה לי שעכשיו אני צריכה לעבור את המקרפר ואם אני יספיק עד סוף החודש יש סיכוי שהיא תכניס אותי לגיוס דצמבר...לוקח זמן מהועדה לסיכום פרופיל עד למקרפר??? ועוד שאלה מישהו יודע מה הגיוס הבא אחריי דצמבר?????

עוזאבי

New member
הגיוס אחרי דצמבר

הוא ב3 במרץ וגם אני מחכה כבר לוועדה ולהתגייס. יש אולי מצב שתשאלי את חברה של אמא שלך מה התאריך לוועדת מתנדבים הבאה שתהיה החודש?

danan1

New member
קרפר??

אני הייתי כבר בוועדה אני מחכה לקרפר אני מחכה שיהיה לי בקרוב.. ואז היא תצליח להכניס אותי אולי לדצמבר למרות שהיא אמרה שזה כבר מפוצץ.. מה עושים בקרפר הזה? שיבוא כבר

עוזאבי

New member
לא ככ הבנתי

היית כבר בוועדת מתנדבים שם קבעו לך לאן את מיועדת או שלזה את מחכה?

Dizen

New member
אירנה (אחראית מתנדבים)

אמרה לי ב-10. ומודיעין הסכימו איתה...
עצם זה שמודיעין ידעו משהו היה מאד תמוה...

למעלה