מזה Jog-dial ??

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

CBM

New member
מזה Jog-dial ??

במסעותי אחרי הדיסקמן המושלם, באינטרנט האינסופי, ניתקלתי פעמים רבות, בביקורות טובות שעזורו לי בהמשך המסע, ובביקורות רעות שניסו להפיל אותי לקחת את רוח המסע שלי... גם בפירוטים טכניים נחמדים, וגם ברעים, אבל דבר אחד עדיין לא הבנתי, מזה Jog dial???

stardust19

New member
אמממ...אני לא זוכר את האפשרות הזו

אבל כנראה שהיא איכשהו קשורה למילה JOGGING שזה כמובן ריצה בעיר...

פשש איזה הומור..

jog-dial זוהי מעין גלגלת(כמו של ווליום בדיסקמנים והווקמנים של פעם) שמשמשת למעבר מהיר יותר בין השירים, במקום ללחוץ מאה פעם על FWD פשוט מגלגלים את הגלגלת..

shay0600

New member
ניראה לי שהכוונה

היא לסטופר • jog (פ') לרוץ ריצה קלה, לעשות ג'וגינג; לדחוף קלות; לטפוח; לטלטל; לעורר (זיכרון) (ש"ע) ריצה קלה; דחיפה קלה, טלטול • dial (פ') לחייג (ש"ע) חוגה; לוח השעון

זה לא סטופר..

זה מה שכתבתי למעלה, לחבר שלי יש דיסקמן של סוני וליד הגלגלת הזו רשום jog dial..

stardust19

New member
../images/Emo36.gif צודק צודק סתם נסיתי להכניס

הומור קצת לקראת יום שבת

יאיר B

New member
אין שום בעיה לפתוח שרשורי ../images/Emo32.gif.

אתם רוצים שכל סופשובע אני אפתח שרשור
? לא בעיה. משבוע הבא זה יבוצא. בכל יום חמישי יעלה בפורום שרשור
.

CBM

New member
>>>

" Jog-dial navigation: No " שימו לב, זה דיסקמן חדש שאני חוקר אותו... ויש שם את זה... יענו אני עכשיו ילחץ 199 פעם להגיע לשיר 200 :( חחח לא משנה... ד"א מזה בידיוק Frequency response: 20 to 20,000 Hz (+1, -2 dB) וגם מזה Tone controls: Digital Mega Bass Sound plus 3 preset and 1 custom equalization modes תודה רבה, ומצטער יאיר אם זה ספאם :)

כן, שרירי אצבע..

תדירות 20-20KHz זו התדירות שבה ישמיע הדיסקמן, זה המדד הכי גבוהה שמורגש(לא שנראה לי שיש יותר נמוך) אצל רוב האנשים כיוון שזה תחום התדרים שהאדם שומע. Tone controls: Digital Mega Bass Sound plus 3 preset and 1 custom equalization modes 3 מצבי באס + אקולייזר אחד מותאם אישית.

CBM

New member
סבבה, ומשהו אחרון,

מזה לעזאזאזאזלזל "אקולייזר"? אני כל הזמן שומע תמילה הקקית הזאתי ולא יודע מזה, אני יודה יודה יודה יודה יודה יודה למי שיסביר לי. אני מודה. :)

זה שינוי של הקול

כך למשל אתה יכול להגביר באסים, טרבל, או את שאר התדרים ולשחק עם הסאונד שישמע כמו שאתה אוהב.. זה "צובע" את הסאונד ומשנה אותו.. כך למשל שלושת מצבי הבס הם הגברת(או הפחתת) ערוץ הבאס..

amitamit23

New member
JOG DIAL

או בעברית חוגה כמו שהיה בטלפונים הישנים... תרגום פשוט ואקולייזר מגביר ומחליש עוצמות תדרים שונות ככה שיוצא שאת שומעת את הקול יותר חזק או את התופים

CBM

New member
אההההה.. הבנתי........

ותגידו, האקיולזייר הזה, הוא לא קשור לווליום נכון? אני יכול להגביר ולהנמיך חופשי? והאקיולזייר הזה זה רק לשחק עם צורת הצליל?

stardust19

New member
אם אתה משנה את המצבים של

האקווליזר אתה משנה בהכרח את עוצמת הקול- דבר אחד גורר לדבר שני.
- תנסה לשחק באקווליזר בנגן שיש לך במחשב- מדיה פלייר,ווינאמפ,ריל מדיה וכד'.

weird dust

New member
בשביל ההומור

אקולייזר בעברית זה משווה מה שבעצם אומר משווה. השאר כבר צויין בסדר גמור לדעתי.

למעלה