מזה NFL EUROPE?

• פותח הנושא BigO4
  • פורסם בתאריך

BigO4

New member
מזה NFL EUROPE?

יש כל הזמן שידורים של זה בFOX SPORT....... ואם יש למישהו כוח אז אפשר להסביר לי מזה פלאג פוטבול?האם יש לנו נבחרת בזה?

royassis

New member
flagie

יש flag football בישראל ויש ליגה, זה כמו פוטבול רק במקום שמרביצים למשהו אז יש למשהו הזה חתיכת בד או משהו עליו ושמורידים לו אותה זה כאילו הפילו אותו על הריצפה ...... יש עוד חוקים שאין בפוטבול רגיל אבל אני לא יודע מהם.

koroo

New member
זו ליגת פוטבול לכל גבר

זו ליגת פוטבול שהוקמה על ידי מנהלת הליגה בארה"ב בכדי להפיץ את המשחק בעולם. בינתיים יש רק 6 קבוצות שהם : Amsterdam Admirals Cologne Centurions Rhein Fire Frankfurt Galaxy Sea Devils Berlin Thunder בקבוצות האלו משחקים גם שחקנים אשר הם חלק מקבוצות ב-NFL בארה"ב החוקים טיפה שונים למיטה הבנתי אבל לא יותר מידי הלידה מתחילה אחרי סיום ה-NFL בארה"ב ומסתיימת ב-WORLDBOWL אז מי שלא יכול לחכות יש שידורי פוטבול כל השנה.

geviaz

New member
זו ליגת מילואים של הNFL

יש גם את ה ARENA LEAGUE, אבל זה עם חוקים שונים (וקצת מטורפים). יש הרבה כוכבים של הNFL שהתחילו את הקריירה באירופה.

royassis

New member
מה זה ה arena league ?

מה זה ה arena league ? ואיזה חוקים מטורפים יש שם ?

geviaz

New member
לפי מה שידוע לי

מגרש קטן (70 יארד), בתוך מבנה (areana), שבעה שחקנים בכל קבוצה, שני שערים בכל צד (ואם מכניסים בינהם מקבלים יותר נק'), אין חוצים ויש תנאים אחרים בשביל להשיג דאון ראשון. הרעיון הוא שבארנה המשחק יותר התקפי והרבה יותר מהיר ומלא בנק' ולכן יש שמה קצת "טירוף". לפי מה שאני יודע הAFL החליפה את הXFL שהייתה במוצהר ליגה "מטורפת" (השמות של הקבוצות היו מטורפים). כל הליגות האלה מספקות מקום לשחקנים פחות טובים שרוצים להוכיח את עצמם (כמו הליגות המשניות בארץ) ובעיקר מספקות אקשן כשאין ליגה סדירה.

royassis

New member
arena football

קראתי עם ה arena football. זה שמונה על שמונה ואסור לעשות Punt. ב 4th down חייבים לנסות להגיע ל 1st down או field goal.

XFL

הליגה הזאת נחשבה לכישלון טוטאלי ולא זכתה להגיע למחזור ה 3 שלה.... היה נסיון של יוצרי WCW לשלב פוטבול ו WCW....(הכל היה מבוים) זה היה הזוי לחלוטין ומאוד לא מומלץ...

למעלה