מזה?!

m bero

New member
מזה?!

תראו אני אוהבת תתוכנית ואין לי כלום נגדה עד שהם חיקו את היהודים
עכשיו תנו לי להבהיר לכם כמה דברייים!!!! 1. תום ל-א לובש שרשראות ניטים וחולצות מסריחות כמו שהראו בתוכנית 2. תום לא מדבר ככה!!! הוא מדבר מאוד מאוד ברור..! 3. עשו את אורית tt שחף יותר מידי עקומה :-\ וזה לא נכון! טיטי בכלל לא עקומה זה שהיא מזיזה את הידים לא הופך אותה לעקומה או משו..! 4. טיטי בכלל לא שרה ככה זה היה חיקוי גרוע של טיטי אבל ג-ר-ו-ע של תום היה עוד איכשהו נחמד... 5. מה סעדו תקוע פה?! זהו זה ותודה רבה.. ופעם הבאה אם כבר מחכים את היהודים שיעשו זאת כמו שצריך
יומטוב
נ.ב ככה היהודים ניראים באמת..

Mr Gerber

New member
טוב

קודם כל תקחי כוס מים. לקחת? יופי - נמשיך למה שלא תקחי הכל בהומור וזהו? הם לא באו בכוונה לפגוע ביהודים או בכל בן אדם אחר שהם חיקו. זאת תוכנית בידור. אני בטוח שאפילו תום/אורית/שחף/טיטי וחבריהם לא נעלבו מזה, אז אין לך מה להתעצבן.

miamor18

New member
כל הקטע בתוכנית בידור היא

שאם כבר היא מחליטה לעשות סאטירה אז שתהיה מבוססת על האמת. אני מסכימה שהחיקוי של טיטי וגם תום היו מ-ע-ו-ל-י-ם והרגו אותי מצחוק, אבל בתור מעריצה שלהם (/מעריכה אותם מאוד) כל האלמנטים הויזואליים שבאו להצחיק (שרשראות וכ'ו) פשוט היו מבוססים על סטיגמות של להקות רוק. אפילו המשפטים עצמם (היה איזה דיאלוג בתוכנית שקשור לדת) לא אמינים כי הרי כל מי שמכיר את תום וטיטי יודע ששניהם אנשים מאמינים. אז נכון, לא צריך להיפגע ולהיות ריגשי...אני מסכימה. גם ברור שצריך להיות סטיגמות והקצנה...כי זה כל הקטע בתוכניות בידור (כמו ארץ נהדרת למשל) אבל לפעמים ההקצנה היא לא מצחיקה אלא פשוט מוגזמת ומבוססת על יותר דברים לא נכונים מאשר נכונים.

RTur

New member
עוד פעם התחלנו? נו..

נדמה לי שכבר הבהרנו את הקטע כשהיה הקטע עם סקעת אז שוב מתחילים? זאת תוכנית ס-א-ט-י-ר-ה-! די כבר להיעלב מכל שטות ולקחת הכל ללב!!!!

MineraL

New member
לא נורא, לא תמותי מזה

אז ירדו על היהודים, למה לקחת קשה?

KaMiLa5

New member
אשכרה...אתם מתחילים להגזים נשמות!

לקחת כל דבר בפרופורציות... לא יקרה כלום אם תצחקו קצת על האלילים שלכם...

שמעו..

(זאת אני ד"א רק שיניתי כינוי..) יש הבדל בין לצחוק על היהודים לבין לרדת על היהודים.. ומה שהם עשו זה ממש לרדת עלהים וזה לא הכי נחמד.. תראו לעצמכם אתם יושבים בבית ופתאום חיקוי שלכם אחלה יופי
אבללל מה אתם רואים?! שהוציאו אותכם מפגרים שבקושי יודעים לדבר סוגדים לשטן ועקומים.. זה לא נחמד כ"כ אתם יודעים \: ואין לי בעיה שיצחקו קצת אם חיקוי של היהודים אבל לאאא לרדת על היהודים.. וזהו.

RoieL

New member
הם לא ירדו על היהודים../images/Emo7.gif

אוי.. אני מפחד
לפעמים אתם כאלה [וסליחה על הביטוי..] אטומים. תפתחו חוש הומור.. זה יכול לעזור. החיקוי הזה עלול אפילו להגביר את הפופולריות של היהודים. את ידעת עד התוכנית מי זה שלמה בר? ואגב, אהבתי את הכינוי שלך. למרות שבובספוג הוא אשתי

CrazyYoYo

New member
הכל בהומור../images/Emo140.gif

אם הם היו מחקים אותם כמו שהם בדיוק, זאת לא הייתה תוכנית בידור, אלא מת להיות
הרעיון בסתירה הוא לקחת את ה'פגמים' הכי קטנים ולהגדיל אותם פי כמה. לא צריך להתעצבן

RoieL

New member
סאטיריקה!

כשחיקו את צ'אווצ'סקו הוא לא התלונן? התלונן! כשפרס הפסיד בבחירות הוא לא התלונן? התלונן! כשהבן של לימור לבנת ראה אותה מתקלחת ערומה, לא התלונן? התלונן! ועוד לא אמרתי רבין..
חסר לי חיקוי של ערן מיטלמן

RoieL

New member
כן, גם אני חשבתי את זה..

כשדמיינתי את אדיר בתור מיטלמן..

למעלה