מזוודה

אודה על פתרון חלום
גרושה, הייתי בזוגיות חצי שנה , שלא צלח, ונשארנו ידידים נפגשנו , וכייף נחמד לנו. הוא מתחילת הקשר היה בקשר טלפוני עם ידידות, ומאז שאנחנו לא בזוגיות הוא גם מבלה איתן , ותמיד מיידע אותי משתף........ בזמן האחרון הוא מבלה רק איתן ולא מזמין אותי לבלות איתו. "חבר טלפוני" כזה, שאומרת לו אומר לי "אפצה אותך" וכלום. זה דיי פוגע בי, החלטתי לנתק הקשר לגמרי אפילו לא במדיה. אבל מעט חוששת שיהיה לי קשה.

החלום
החבר עומד לבוש בחליפה יפה. עם מזוודה ביפה ומסתכל עלי. החלום ללא רגשות , וללא דיבורים.
תודה

אלישבע777

Well-known member
אודה על פתרון חלום
גרושה, הייתי בזוגיות חצי שנה , שלא צלח, ונשארנו ידידים נפגשנו , וכייף נחמד לנו. הוא מתחילת הקשר היה בקשר טלפוני עם ידידות, ומאז שאנחנו לא בזוגיות הוא גם מבלה איתן , ותמיד מיידע אותי משתף........ בזמן האחרון הוא מבלה רק איתן ולא מזמין אותי לבלות איתו. "חבר טלפוני" כזה, שאומרת לו אומר לי "אפצה אותך" וכלום. זה דיי פוגע בי, החלטתי לנתק הקשר לגמרי אפילו לא במדיה. אבל מעט חוששת שיהיה לי קשה.

החלום
החבר עומד לבוש בחליפה יפה. עם מזוודה ביפה ומסתכל עלי. החלום ללא רגשות , וללא דיבורים.
תודה
שלום יערונת,

לא הבנתי את הצרוף "מזודה ביפה". אנא תקני, כי לכל מילה, בעיקר בחלום קצר – יש משמעות.

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת,

החלום המתוקן שהעתקתי מהפרטי:

אנחנו עומדים אחד מול השני....... הוא היה לבוש חליפה יפה. מחזיק במזוודה ושנינו מסתכלים אחד על השני , בשתיקה

אני הייתי נותנת לחלום שם אחר ( להלן). החלום הוא על פגישה, המזוודה בחלום חשובה בהחלט, אבל אינה הנושא.

הפרוש שלי לחלום על פגישה ללא דיבור/ פגישה בשתיקה

החלום קצר מאוד ומתחיל במפגש, אבל לא מפגש זוגי, אלא מפגש אקראי ואפילו מוזר - אין לו התחלה ואין לו סוף!
אתם עומדים זה מול זה ולא עושים דבר. העמידה הסטטית הזאת זה מול זה, אומרת שאעפ"י שאתם מכירים, אתם כמעט זרים, כל אחד בצד שלו, שניכם שותקים. אין רגשות לא של שמחה, לא של צער. מפגש יבש, רק מתבוננים זה בזה.

למען האמת רק את מתבוננת בו! את שמה לב לפרטים: לבוש בחליפה יפה, בידו מזוודה לנסיעה ארוכה כאילו לפגישת עסקים או נסיעה לחו"ל. כאילו את מנסה להבין מה איתו - לאן הוא הולך? אנא מועדות פניו? האם זה מפגש אחרון? אינך שואלת כי את יודעת שעוד רגע הוא יעזוב. עדיף לא לשאול כי אולי הוא לא יענה וזה יעליב או אינך רוצה להיראות כאילו את מצטערת על לכתו. הלבוש הרשמי שלו, קצת מרגיע אותך. את מבינה בעצמך שהוא אינו נוסע לפגישה רומנטית ולכן הפרידה הזאת אינה סופית, אולי הוא אפילו יחזור.

אפשרות אחרת: הוא חזר מחו"ל או מפגישה עסקית ושניכם אינכם יודעים אם אתם רוצים לחזור לקשר ביניכם או להיפרד סופית. אף אחד מכם אינו מפר את השתיקה. המצב תקוע ללא החלטה.

אודה לך על חוות דעת על כל פרוש – מה התאים ומה לא.

אלישבע777

Well-known member
שלום יערונת,

קיבלתי את חוות הדעת שלך על הפרוש בפרטי, אודה לך אם להבא הפרוש (כל עוד הוא אינו סודי) יירשם בפורום. כתבתי לך דברים נוספים בפרטי.

למעלה