מזוזעת מהרצחו של ח"כ זאבי

מזוזעת מהרצחו של ח"כ זאבי ../images/Emo16.gif

רציתי להשאיר הודעה אחרת, ואולי עוד אשאיר אותה, אבל החדשות מכות ללא הרף ורציתי רק להביא את הכאב על הרצח הנורא של גנדי. לא תמכתי בדיעותיו אבל הערכתי את דבקותו בהן ואת העקביות שהפגין, בניגוד לח"כים כה רבים. אז לפני שחוזרים לשגרת החתונות, נראה לי שחשוב להגיד את זה.

*שיר

New member
../images/Emo16.gif אני ממש מזועזעת מהמצב

שהדרדרנו אליו. רצח שר בממשלה (לא משנה מאיזו סיעה) הוא פשוט מעשה איום שלא-ייעשה. אני רק מקווה שלא נתחיל באיזו מלחמה

הילית*

New member
מזועזעת, המומה וכואבת ../images/Emo16.gif

קודם כל על רצח אדם ואח"כ על רצח אדם שנרצח רק בגלל שיצג דעות מסוימות או שהיה שייך למחנה פוליטי או בכלל בגלל שהיה אישיות פוליטית. גם אני לא מסכימה עם דעותיו אבל מאוד מעריכה אותו ומצטערת מאוד.... בתקווה שיום אחד יבוא שלום עלינו...

גם אנחנו מזועזעים, ושואלים עצמינו

מה הדבר הבא שיזעזע אותנו. כבר נירצח כאן ראש ממשלה, כבר נפלה פה ריצפת אולם בחתונה, כבר נפל גשר הירקון באסון המכביה, כבר יירטו מטוס נוסעים תמימים, כבר הטיסו שני מטוסים אל תוך ביניני התאומים והפנטגון, כבר העולם רועד מהאנטרקס, כבר נירצחים פה עשרות אנשים בהתפוצצויות של מסעדות, אוטובוסים, תחנות אוטובוס, רכבות וכו´, ועכשיו נרצח שר בממשלת ישראל ביריה מקרוב, ממש הוצא להורג. סף הרגישות שלנו עולה כל הזמן. מה הדבר הבא שבאמת יזעזע אותנו? מה עוד יעלו בדעתם המטורפים והאלימים בארצינו ובעולם? לי כבר ניגמרו מזמן כל הרעיונות. תמיד המציאות עולה על כל דימיון. אבלים וכואבים עם משפחת זאבי ועם ישראל

למעלה